0

sorumanide kesinti oluyorsa üyeden kaybedebilir herkes sorulara cevap yazıyor birbirine yakın cevaplar oluyor bundan dolayı kesinti olmaması lazım

0

kaybedebilir.... noktalama isaretlerine uymayanlari uyarmazlar. butun kyrallara uyanlara ne hikmetse uyari verirler. hatta banlarlar.

0

bende de bugün oldu.kesinti yapmışlar kazanç kismimda .ben dikkat ederek yazdım ve yazdıklarım da merak soruları cevabiydi .diger yazarların cevaplarıyla uzakdan yakından alakası bile yoktu.sasirdim yani.

0

sorumani bu konuya bir açıklık getirmeli bence çünkü bende baktigimda siralamalarda baktığımda düşme var herkeste bazı sorulara herkes aynı cevabı veriyor diye kopyalama olmaz ki bazı soruların tek bir cevabı vardır nasıl kopya içerik olsun ki ben anlamıyorum bunu kendi bildiğimiz birseyde internette birebir yazıyorsa oda kopya içerik olacak .

0

benden de kesildi .mesaj atmışlar alıntı yapmışım ,kardeşim bazı cevaplar elbette alıntı olacak yok aynısın yazmışım.belki ben bakmadan hiç bir yere aynısın yazdım.yani 2 krş -70 krş -80krş yazık değil mi? bu üyelere.kopya çektiyse sil hakaret küfür varsa sil.eleştirel bir cevap yaz ,sonrada bu önceden bir yerde de yazıldıysa yaklaşık benzer zaten birbirine ,alıntı yaptın sil yazık,yazık böyle olursa biz 2- 3 lira kaybederiz ama sitede kaybeder herhalde

0

arkadaşlar ne kesintisi oluyor biraz banada öyle gelmeye başladı para kazanılmamaya başlandı dün ödememi aldım fakat tekrardan devam ediyorum ama buraya o kadar yazıyoruz pek fazla suan bişey kazanamıyorum neden ?

0

direkt ban yemekten daha iyidir. biraz daha dikkatli sorular sorulur umarım. özellikle imla kurallarına dikkat edilmeli. incelemeden geçecek sorular ve cevaplar deniliyor biraz daha farkında olunur umarım.

0

arkadaşlar ben oktay hesaba girişim engellendi ne yapacağım o kadar param gitti

1

kesintiyi nereden anladınız ben hiç kazanç kısmıma genelde bakmıyorum. hak ediş olarak talep ettiğimiz paradan sonra, yatan parada mı kesinti olmuş bunu mu fark ettiniz acaba?

0

bence üye kaybeder.. çünkü biz burada emek verdik ve uzun cevaplar yazdık. bence bir anda kalkıp da paralardan düşüş sağlaması çok yanlış olmuş. yani o zaman bu sitenin başında duracaklar eğer soru saçma ise hiçbir şekilde kimse cevap vermeden silecekler ki en azında bizde bunun ceremesini çekmemiş oluruz, kazançlarınızda düşmemiş olur. yani bu haksızlık hani bizim suçumuz olsaydı tamam diyelim ama hiçbir şekilde suçumuz falan da yok. yani ben kendimi suçlu görmüyorum çünkü benim sorularımdan daha bir tanesi bile silinmemiş ama bazı arkadaşların sorusunu silindiğinden dolayı cevaplarımız da siliniyor. bunu kontrol etmeleri lazım o zaman biri soru sorduğunda onaylayıp ondan sonra soruyu siteye yanması lazım çünkü bazı sitelerde böyle bir uygulama var. o zaman onlar da bu uygulamaya getirecek. yani ben gerçekten moralim çok bozuldu bu duruma paraya ihtiyacım vardı en azında biriktirmiştim bayağı bir düşüş oldu. yani sorumani böyle yapmaması lazımdı.

0

acaba neden kesinti oluyor ki bende de olmuş ne bir çalıntı bir şey kullandım ne de banlanma hani hakaret içerikli de konuşmadım. acaba niye kesinti oluyor ki ya

0

ne kesintisi oluyor ki? ben de böyle bir şey olmadı. ama sıralamada puanlar düşüyor gibi gördüm ben de. evet bunun sebebini tam olarak bilmiyorum. vardır gerçek bir sebebi.