0

mutlu olmak için öncelikle kendimi severim. kendisini seven biri kendisini ve çevresini mutlu eder. mutlu olmak için kendi hedeflerimi, kendi hayallerimi gerçekleştirmek için uğraşırım. insanların canını yakmak, başkalarının mutsuzlukları üzerine mutluluk kurmam. mutlu olmak için sevmek ve sevilmeyi denerim. pes etmem. başarmak için uğraşırım. hayallerimin peşinden koştukça daha çok mutlu olurum. mutlu olmak herkesin hakkıdır. karşımdakini mutlu etmek de beni mutlu eder. bazen bir insanı sevindirmek de beni mutlu eder. insanlara iyilik yapmak, bir şeyler başarmak, gülmek, gezmek bunların hepsi beni mutlu eder. bunun yanında başkalarına kötülük yapmam, onları üzmekten kaçınırım. çünkü bunları yaparsam ben de mutsuz olurum mutlu olmak herkesin hakkı ve herkes mutlu olmak için mutlaka uğraşmalıdır.

0

mutlu huzurlu olmak istiyorsam, bu hayatta elimden geldiğince kendi kararlarımı kendim vermeye çalışırım ki senin bana karışmasına izin vermem. çünkü atraftaki insanlara bakıyorum da sanki tek amaçları beni mutsuz etmekmiş gibi durmadan benim kötülüğümü istiyorlar. iyliğini istiyorum diyerek bitirdiği her cümşesinin başında kötülüğüm için konuşmuştur. küçüklüğümde insanları çok tanımazdım biri bişey dediğinde aaa ne kadar da iyi birisi beni çok düşünüyor seviyor diye aklımdan geçirir ona minnettar kalırdım. sonra yaşım elerleyip olayları daha doğru algılamaya başladıkça, insanların aslında söylediği her iyi aözün arkasında iyliğim soz konusu olmadığını fark ettim. yeri gelir annem banam bile beni çıkarları için kullanır. peki ben niye buna rağmen hala onların sözlerine itimat edeyim ki, sonuçta anne baba bile olsa demekki vicdan olmayınca olmuyormuş . zaten zamanla kan bağına değil gönül bağına inanır oldum çünkü kan bağım olan insanlar gönül bağım olan insanlardan daha çok kırdılar beni. daha az düşündüler beni, çoğu zaman çıksrları için benim iyiliğimi ister gibi göründüler. bunları öğrendikçe, gerçek yüzlerini gördükçe onşara karşı içinde o kadar çok şey birikti ki anlatamam. içimde befret biriktirdiler. gözümde değerleri kalmadı. keşke buna neden olmasalardı dimi ne gerek var hemde insanın çocuğu ailesi akrabası olupta bunlar yaşanıyorsa inanın daha da çok zoruna gidiyor. sonra diğer insanların samimi ilişkilerini görüp üzülüyorsun diyorsun ki benim niye myle değil ben hak etmedim mi diye bir sürü sorular sorup cevapsız bırakıyorsun. çünkü canın yanıyor bundan çok rahatsız oluyorsun.

0

ben mutlu olmak için ne yapıyorum mutlu olmak için ve paten sürüyorum ben paten sürmeyi çok seviyorum paten sürünce stres atıyorum kendimi havalı hissediyorum o rüzgarın yüzüne vurduğu esinti çok böyle zevk veriyor el paten sürmüyor san şu anda tavsiye ederim paten sürmeyi yani çok güzel paten sürmek hele parkura gittiğin zaman o parkurlardan kaymak hareketler yapma herkesin seni izlemesi kamera kamera ile fotoğraflar çekmesi senin videolarını çekmesi ya da reklam sitelerini gelmesi ve senin fotoğrafını çekip sitede reklam yapmaları çok güzel oluyor yani böyle kendini havalı hissediyorsun ben paten sürerken çok mutlu oluyorum hayatta zaten parayla alınmayacak tek şey de mutluluk bir tane daha varmış zaman

0

mutlu olmak için herhangi bir şey yapmam sevdiklerim yanımda olsunlar isterim sadece bu bunun dışında mutluluk insanın kendi içindedir ben öyle inanırım. bundan dolayı mutluluk bana gelsin de bende onun için çabalayıp kendimi mutlu edeyim diye uğraşmam açıkcası. pozitif ve olumlu düşünmeye çalışırım . kendimi mutlu etmek için uğraşmam mutlu olmak için bu karı yapmalıyım ya da böyle olmalı diye düşünmedim mutluluk ve huzur benim içimde olan birşeydir. ben kendi içimde mutlu biriyim.

0

pozitif düşünmeye özen gösterir ve olumsuz düşünceleri kafamdan atmaya çalışırım.böylelikle vücut da mutluluk hormonlarını artıracaktır.beyin olumlu yönde düşünmeye ve çözüm odaklı olmaya başlayacaktır.

0

mutlu olmak için bir çok sebep vardır.fakat ben mutlu olmak için güzel oyunlar felan oynarım arkadaşlarımla gezerim güzel oluyor yani.arada sağda solda para kazanmak için elimden geleni yaparım.mutlu olmamak için hiç bir şey yapmam o saçma olmuş biraz bence.mutlu olmak için bir çok sebep olduğunu kısacası söylüyebilirim.

1

vallahi güzel kardeşim mutlu olmak için herşeyi yapıyorum ama nedense bir türlü mutlu olamıyorum. ömrümde sadece 1 kere mutlu oldum oda gelip geçti. simdi ne kadar uğraşsam bile mutlu olamıyorum. mutlu olmak zor iş