0

merak edip yaptım ve uyarı geldi inşallah hesabım gitmez :d

0

banlamasina gerek yok kopyala yapıştır özelliğini bir şekilde sitede kullanılmasını onlesin kimse kopyala yapıştır yapamasin hem kimse bana yemez hem haksızlık olmaz

1

sorumani site yönetimi zaten bu konuda gerekeni yapıyor. kopyala yapıştır konusunda hiç af yok sitede. çok hızlı hareket ediyorlar ban konusunda. sitenin genel kuralları tamam, ama onun dışında, imalı, göndermeli soruları da doğru bulmuyorum pek burada. bazen gerçekten canımıza tak ediyor bende açıyorum ama sitenin bizden önce müdahale etmesi gerekir onlara da diye düşünüyorum. etmiyorsa site açısından sorun yok demektir. bir soruyla durumu izah etmek isteyebilirsin ama sürekli aynı konuda yüz soru sormak da garip bulduğumuz hareketli kullanıcılarla aynı kategoriye sokuyor bizi. o yüzden soru açalım kullanıcıları uyarmak adına evet ama bu konulara çok takılmadan şikayet etmeyi daha doğru buluyorum.

2

sitede kopyala yapıştır özelliği kaldırıldı. buna rağmen kimi suçluyorsunuz kopyacılıkla? kimi niye banlatmak istiyorsunuz anlayamıyorum ben. işinize bakın, emek verip kazanmaaya bakın.

sıkıldım ben şahsen o banlansın, bu banlansın diye açılan sözde sorulardan.

0

bence de banlasınlar. hatta yakaladiklari zaman ya da sikayetle bildirildigi zaman acimadsn banliyorlar ama gercrktrn biz burads o kadsr emek verip yazmaya uğraşırken onlar kopyala yapıştır ile haksiz kazanç elde ediyorlar.

1

sorumani zaten bu tür hile yapan kişileri başlıyor diye biliyorum.