0

öyle bir şeyi site hemen engelliyor kendin araştırıp yazman lazım

0

ban sebebi olabiliyor bu durum. ve zaten site yonetimi bu durumu kapatti.

0

kopyala yapıştır yapmak zaten siteden banlanma sebebidir. yanlışlıkla bile kopyala yapıştır yapmamaya dikkat edin!

0

kopyalı içerik sitede kabul edilmiyor ki uyarı veriyor zaten . üstelik kabul edilmemesi daha iyi çünkü ortada bir emek olmaz bilgi olmaz ozaman . bence yazarak ifade etmemiz daha doğru yoksa sitenin de bir anlamı kalmaz . yanlız şöyleki bazı sorular gerçekten bilgiye dayalı bunu ne kadar kendi bilginizle harmanlama ya çalışsanız da olmuyor illaki bı kaynak sağlamaya çalışıyorsunuz . yardımcı kaynak olarak yararlanıyorsunuz . bir kitabı yazan bir yazar bile eğer bı konuyu anlatıyorsa örneğin tarih oldun sağlık olsun yemek olsun din olsun mutlaka yararlandığı kaynaklar vardır kaynakları kitapta belirtir . bu sebepten bence bizimde internetten faydalanmanız da bir sakınca görmüyorum . sonuçta kendimiz yazarak ta emek harcamış oluyoruz . belki tamamını yazmayız ama kismen kaynak sağlayabilir faydalanabiliriz diye düşünüyorum .

0

burda kurallar belli zaten acıklamada yazmis eger bir yerden alip kopyala yapistir yaparsan ne olur site seni uyarır ama hayla zorlarsan tabıkı senı banlarlar.buda tabiki uzucu bir olay olur.

0

kopyala yapıştır ona hiçbir şey yapamazsınız siz yapabileceğiniz şey sadece zamanınızı kaybetmek olur onun için kesinlikle kopyala yapıştır şeylere bulaşmayın elimize hiçbir şey gelmez olan zamanımızı olmuş

0

hesabın başlanacağı yazıyor denemek istemem

0

@sorumani teşekkür ederim sağolun

0

@_erbil1903_ bozucu değil, yapıcı bir aile olmaya çalışıyoruz.

hem gelir elde etmenize hem de araştırıp, öğrenmenize yardımcı olmaya çalışıyoruz. size güveniyoruz. bir aile olma yolunda emin adımlar ile ilerliyoruz.

anlayışınız için teşekkürler. bol kazançlar:)

1

kuralları tam olarak bilmediğim için denemek istedim kusura bakmayın

0

tamamdır anlaşıldı tekrarlanmıcak bu durum bi daha

1

merhabalar. sitedeki kopya ve değer üretmeyen içerik ile alakalı kurallarımız şu şekilde;

lütfen okuyunuz:

kopyala / yapıştır, değer üretmeyen *, otomatik translate edilmiş (örneğin google translate), telif haklarına tabii, cinsel medya ya da metin, terör propagandası, illegal bahis, çocuk istismarı vb. türkiye cumhuriyeti sınırları içerisindeki kanunlara aykırı içerikler tespit edildiğinde kullanıcının kazanmış olduğu tutar geri alınır. (bazı durumlarda içerik yayından kaldırılabilir.) bu durum kazanç geçmişine "-" bakiye olarak yansır. bahsi geçen içerik türleri ile kazanç elde etmeye çalışan yazarlar önce uyarılır, devam etmesi durumunda, kalıcı ya da bir süreliğine sistemden uzaklaştırılır. sistemden uzaklaştırılan yazarlar para çekim ve hak talebinde bulunamazlar.

0

ben arastiriyorum ama kopyala yapistir yapmiyorum. kendi kelimelerimle oraya tek tek klavyeye dokunarak yaziyorum. o zaman bende kopyalayip yapistirayim.

0

hesabım niye tehlikede olsun ki

0

banlanirsiniz. o zaman ben 10,000 kelime makaleyi burada paylasip zengin olayim. sitenin kurulus amaci özgün, şahsi düşünceleriniz ile içerik ürettirmek. bu kadar üşengeç ve şark kurnazı olmayın lütfen.

çok kazanacağım derken, banlanıp elinizdekinden de olursunuz.

hatta profilinizi inceledim. bence hesabınız tehlikede.

iyiliğiniz için söylüyorum yanlış anlamayın. adamlar insanlık için güzel şeyler ortaya çıkarmaya çalışırken lütfen baltalamayın.

0

açıkcası yapılabilir sonuçta konuyla alakalı doğru bi cevap yazdıktan sonra sorun olmamalı diye düşünüyorum zaten kuruş kuruş para kazanlıyo burdan çok bişe farketceğini sanmıyorum