0

evet bilgi ediniyorum. soruya cevap yazabilmek için googleden arayıp okuyorum.

0

evet, bazen öyle sorulara denk geliyorum ki, allah allah diyorum, acaba bu ne. hemen sorunun içine girip bksıyorum cevaplara. ne olduğunu öğreniyorum sonradan tabi.

0

bılgı edındıgım yerler var tabıkı ama burda bazı insanlar okadar saçma şeyler yazıyorlarki bılgı degıl kendılerı bıle ne yazdıklarını bılmıyorlar bence sadece yazmak için yazıyor bazıları cok yazayımkı cok kazanayım derdındeler boyle kişiler olmasa belkide daha fazla bılgı sahıbı olurduk cünkü soruları ben araştırıp öyle cevap yazıyorum yanlış bışey yazmamak için ama bılgı edındıgım yerler var tabiki

0

sanırım bu sitede çoğu kişi okumuyor hep yazıyor gelir elde etmek için ama tabi ki bilgi elde ediyoruz ama çok güzel bir özelliği daha var kelimeleri düzgünce yazmamızı sağlıyor o sosyal medyada türkçemizi katleden kısaltmalar yapılmıyor çünkü kısaltma yapınca para kesildiği için türk insanının da paraya düşkünlüğünden ötürü türkçemiz azda olsa sosyal medyada düzeliyor illaki hatalar var insanlar hızlı yazmaya çalışıyor ama genede etkisi olduğunu düşünüyorum

0

hayır. çünkü burada sadece para kazanma amaçlı bulunmaktayım. o yüzden mümkün olduğunca soruları cevaplamaya çalışıyorum. onlar da genelde yorum sorusu oluyor. bilgi sorularını sevmiyorum ve sıkıcı buluyorum.

0

elbette bir çok yararlı şeyler öğreniyorum.

0

genellikle okumaya özen gösterip bilgi ediniyorum. sadece kazanç değil bilgi de elde ediyorsun.

0

ben bilgi ediniyorum okuyoruz ve illaki ilgi çekenler daha fazla aklımızda kalıyor ve gayet güzel .

1

kaliteli ve bilgiye yönelik sorular olduğunda gerçekten çok güzel bilgiler edinmekteyim. bulmeğim, duymadığım bazı konular hakkında bilgi sahibi olmaktayım.