0

ben de kazanmaya çalışıyorum üç beş bir şey işte. ödemem yapıldı sağolsunlar. biraz geç oldu ama yine de yaptılar ya. şimdi daha çok kazanma peşindeyim. sonuçta damlaya damlaya göl oluyor. çok uzun tutmaya çalışıyorum yorumlarımı. konuyla ilgili bir şeyler yazıyorum ona göre kazanıyorum bir şeyler.

0

eminim ki dagitiyordur fakat bana denk gelmiyor.cevapliyorum cevaplıyorum yine de birikmiyor. hep aynı yerde sayıyorum ve canım sıkılıyor bu kadar uğraşıyorum diye azıcık kuruslar artsın ya

0

sorumani evet para da atmaya devam ediyor ama ben hala 25 tl'ye gelemedim çok az bir şey kaldı ama hala çabalamak dayım inşallah bundan sonra ben de para kazanmaya devam edeceğim.

0

en son mesajımı 10 gün önce yazmışım. o zamanda da iki katı kazanç vardı. o sıra o etkinlikte de aktif olmaya çalıştım etkinlik bitince girememiştim ben.. işte geçen gün yine aynı iki katı kazanç etkinliğini yapınca arkadaş mesaj attı böyle böyle yine etkinlik yapmışlar diye... valla kazanç hanemdeki kazançları bu iki katı kazanç etkinliklerinde yaptım. ve sordun ya kazanabiliyor musun diye... evet kazandım. işte bu kadar az aktif olmaya rağmen parmaklarımı nasıl çalıştırıyorum valla bilemiyorum artık. az zamanda fazla kazanç yapmaya çalışıyorum ki aktif olamadığım zamanları da telafi etsin diye. yoksa bu kadar az aktif olmay ve bu etkinlikle beraber 28 tl yi birazcık geçtim. fırsatı değerlendirmeye çalışıyorum kısacası

0

evet tabii ki de ben de diğer aktif üyeler gibi bunun için çabalıyorum site diğer kazanç iselerine göre oldukça daha faydalı bana biraz ekşi sözlüğü andırıyor ancak onun daha da gelir getiren âli orada yazarlar bildiğiniz üzere gelir kazanmadan yazıyorlar ama burada bir nevi yazarlık yaparak ücret alıyoruz modern çağın kitapçıları gez biz tabi bunun içinde düzenli güzel ve alıntı içerik üretmeden yazdığınızı unutmayınz lütfen yazarken sallama içerik yapmayın ben de bu koşullara uyarak kazancımı arttırıyorum ve çekim tarihini gün ve gün daha da yaklaşıyorum oradan alacağım karşıda faturamı ödeyeceğim aramızda kalsın.

0

neredeyse bu site kuruldu kurulali buradayim. bu zamana kadar o kadsr cok kisiye kazanc kapisi oldu ki burasi. ben dahil.... hatta ilk geldigim zaman 25 ekimdi. ilk odeme talebimi 29 ekimde yapmistim. hatta bu sitede 10 kasima kadar sıkı calisip daha fazla kazanc elde ettim ve tuyap kitap fuarina gitmistim. suanda da sitede iki kati kazanc etkinligi var ve bu birkac gun sitede elimden geleni yapip kazanc saglamaya calisacagim. gunluk hayatin kosusturmasindan dun pek aktif olamadim sitede cunku. gerci bugunde pek aktif olamayacagim ama iste mumkun oldugunca siteye girip yazmaya calisacagim. bakalim ne kadsr kazanabilrcegim. bu etkinlik gelmeden once de 25.42 tl kazancim vardi dun iste etkinlik gelmeden 25 tl sini odeme talebinde bulunmustum 42 kurusum kalmisti. bu etkinlik suresinde ne kadar aktif olup ne kadar kazanacagimi da merak ediyorum suan... 9 subatta da yeni bir kitap fuari var istanbul'da. malum artik o kadar cok etkinlik oluyor ki ilceden ilceye kitap fuarlari oluyor artik :) tabi bana da gun doguyor. yakin ilcelerde oldugu icin rahat ulasim sagliyorum. ve aldigim kitaplari fazla uzun yol tasimiyorum. :)

0

sorumani şu anda para kazanma yöntemleri içerisinde en güvenilir olanı. ayrıca para kazanmanın çok kolay olduğu bir sitedir. sağladığı imkânlar sayesinde insanlar kendilerine ek gelir sağlamak için bu kolay para kazanma sitesini ziyaret ediyor. şu anda herkes gibi bende güzel paralar kazanıyorum. uzun bir süre ara verdiğimden dolayı sadece bir ödeme aldım ama geri döndüm ve ikinci ödememi almak için çalışıyorum. içeriklerim tamamen özgün şekildedir. emek hırsızlığı yapmamak ve başkalarının haklarına girmemek için bu şekilde para kazanmak helal olarak elde etmek gerekir.

1

yeni üye olanlardanım bende. nette boşa zaman geçirmek yerine daha faydalı görünüyor

0

henüz kazanamadım yeni üyelik açtım arkadaşımın vasıtasıyla o kazanacağımı söyledi bende bakacağım dilerim doğrudur...