0

temel bir gramer bilgisi aldıktan sonra yoğun bir vocabulary çalışması ve ardından bolca pratik. bir zamanlar piyasadaki ingilizce öğreten hapların etkisini verir.

0

internette bir site var şimdi burada reklam amaçlı olmasın diye isim vermiycem sitenin amacı insanların birbirine dil öğretmesi olay şöyle oluyor biz türkçe konuşuyoruz ve diyelim ki ingilizce öğrenmek istiyoruz internet sitesi size türkçe öğrenmek isteyen bir ingiliz vatandaşı ile eşleştiriyor ve siz sohbet etmeye başlıyorsunuz yaklaşık 3 ay sürüyor ve her ikinizde süreleri yarı yarıya kullanıyorsunuz sonuç olarak 3 ayın sonunda iki tarafta dil öğrenmiş oluyor gereken tek şey akıcı olmasada iki tarafında birazcık öğrenmek istediği dilden bir şey bilmek mesela hiçbişey bilmeseniz karşı taraf size nasıl öğretsin o kendi dilini konuşurken ona sorucaksınız az önce ne dedin diye o da bildiği kadarıyla veya beden diliyle size ne dediğini söyleyecek siz de tekrar eder misin diyeceksiniz telaffuzunu da böylece öğrenmiş olacaksınız kullanıcıların büyük çoğunluğu umutsuzca girdiği işten sanki bilgisayarın başında arkadaşımla görüşmeye başladığımda otomatik olarak o dili bilioymuşum gibi hissediyorum diyor bu gibi siteler araştırın online ders veren siteler vs.

0

bol bol yabancı dile maruz kal.yani oyunoyna,dizi izle,film izle.olabildiğince türkçe'den uzaklaş.1-2 ay içinde faydasını görürsün.

0

yabancı alt yazılı filmleri oneririm ama gerçekten öğrenmek istiyorsan belli bir zamanı sadece ingilizce ogrenmeye ayırmak gerekli

0

bunun icin uygulamalar var uygulama indirebilirsin kelime hazneni gelistirmelisin ingilizce şarkılar filmler izleyip ceviriler yapabilirsin hem bilmedigin seyleri ogrenirsin hemde kulagina asina olur bu sekilde. telefonunun dilini ingilizce yapabilirsin takil ettigin siteler varsa ingilizce versiyonunda vakit gecirirsin yabanci insanlarla görüntülü konusabilirsin hepsi de işe yarayacak şeyler

0

ingilizce öğrenmek için kurs şart test kitapları alınabilir.