0

sana birşey söyleyeyim mi... terazi burcuyum valla özelliklerimi acayip yansıtıyorum.. yükelenim de başak. allah kahretmesin beni dediğim zamanlar oluyor biliyor musun.... terazi burunun adalet özelliğiyle başak bütün özelliklerini taşıyorum...herkese hakkını veririm ama başak burcunun şu süsten püsten, takıdan hoşlanmayan ahli tamamen bende... takı hediye ederler, ama ben takı sevmem diyip o hediyeyi başkalarına verdiğim çok oldu... anla yani. çok seçiciyimdir birde. yine başak burcu özelliği. doğru düzgün kıyafet beğenmem. bu montun niye burasını böyle yapmışlar deyip normalde tarzım olan bie şeyi oracıkta bırakırım filan... bir insan bu kadar mı burcunun özelliklerini taşır. hele başak burcunun eleştirel yapısı... aman allahım. bitiriyor bu beni. yoruyor beni bu özelliğim.

0

yani ben kendim balık burcuyum ama özelliklerimi tam fazla bilmiyorum. duygusal ,kıskanç yani bu şekil biliyorum. sadece ikisini fazla inanmam burçlara kendimi duygusal fazla değilimdir. yani duygusal olsam bile tek başıma bir yerde isem o şekil anca duygusal olurum ama hiçbir ortamda hiçbir şekilde duygusallık falan yapmam öyle bir huyum vardır. kıskanç olarak sadece eşimi kıskanırım eşimden başka da hiç kimseye kıskanmam, böyle bir huyum da yoktur. yani ben insanları neden kıskanayım ki yani ne eksiğim var benim onlardan sonuçta hepimiz insanız çok şükür o konuda sadece eşimden başka kimseyi kıskanmadım kıskanmam da ve ben kendimi çok kinci birisiyimdir ama benim özelliklerim de böyle bir şey yok ve çok inatçıyımdır benim özelliklerim de bunlar var. herhalde bildiğim kadarıyla bu kadar yani.

0

ben boğa burcuyum.burcumun ozellikleri, sevecen, sadık, güvenilir, yemeye , içmeye düşkün, pratik, alımlı, sabırlı, sakin yapılı, sinirlendiği zaman gözü hiçbirşey görmeyen, uyumlu,inatci belli başlı ozellikleri bunlardir. genelde bu özellikleri taşırım.

0

yengeç burcuyum
tam bir duygusalım ağlak
eve bağlıyım bütün gün evde otursam hiç sesim çıkmaz