0

bu doğum gunu sevdigin deger verdigin bir insana yapılacak dogum gunuyse en özel sekilde hazirlanilmali bence karsindaki kisiye verdiğin degeri gostermen lazim herseyi kendi emeginle kendin hazirlamalisin mesela pastasini kendin hazırlayabilirsin evde yapacaksan evin her yerini susleyip ona dair ufak tefek ayrintilar yerlestirebilirsin veya bir mekanda yapip ortak sevdiğiniz kisileri ondan habersiz ayarlayip oraya davet edebilirsin yine ayni sekilde mekani susletip guzel bir hediye hazirlayarak. fotoğraflar cikartilabilir konfetiler patlatilir hem onun icin ugrastigini gösteren bi kutlama olur bu. kendin icinse yakin akrabalari sevdigin dostlarini cagirirsin guzelce hazirlanirsin pasta kesersin ha birde dilek feneri disarda kutlarsan dilek feneri yakmak da cok guzel oluyor.

0

doğum günü için parti ve yaspasta misafir davet etme getekir

0

temizlik pasta süsleme eş dost akraba çağırılıp güzel huzurlu bir zaman geçirmek için uğraş verilmelidir.

0

kendi doğum günün için mi yoksa başka birine yapılacak bir doğum günümü bu en önemli soru.

0

evde yapacaksan aile bireyleri aileden biri gibi görülen eş dost akraba çağırılır bir pasta kesilir mumlar üflenir ve kutlanır hazırlıklar bana göre bu şekilde

0

doğum günleri eskiden beri kutlanan özel günlerdir. konseptleri farklı oluyor tabi. bir de kimisi bir pasta ile işi bitirirken kimisi ise günlerce özeniyor, bu kişinin bütçesine bağlı. bir de sevgilinin, çocuğunun, eşinin, annenin hepsinin doğum gününde farklı şeyler yapılabilir. ben en çok çocuların doğum gününe özeniyorum ve kutluyorum onları sevindirmek beni mutlu ediyor. mesela balonlarla etrafı süsleyip bir pasta alıp yanında ekler, kek, börek falan yapıp arkadaşları çağırarak kutlamak ne güzel oluyor. hem çocuklar mutlu oluyor hem de bir araya gelmek için fırsat yaratılmış oluyor. herkesin düşüncesi farklı tabi sonuçta herkes kutlamak zorunda değil ama ben seviyorum. küçücük hediyeler ya da anlamlı hediyeler almayı veya yapmayı da çok seviyorum. oldukça güzel şeyler bunlar. bence sevdiklerine zaman ayırmalı insan ve kutlamalı diye düşünüyorum.

1

yapilacak yere gore de farklilik gosteriyor digum gunu hazirliklari. eger ede yapacaksam mesela, once kimleri cagiracagima karar veririm. listede eger az kisi varsa 3-5 kisi gibi ona gore hazirlik yaparim cunku. eger daha fazla kisi olacaksa evin duzeninde biraz degisiklik yaparim. ekstra puflar filan olur salonda. gibi. coluk cocuk olursa ortada ve kalabalik olursa rahat hareket edebilecegimiz bir alan yaratmaya calisirim. pastayi hazir alip diger ikramliklaei kendim yapmaya calisirim. mumkun oldugunca diyeyim. eger br cafede filan ayarliyorsam dogum gunu partisini, zaten rezervasyon yaptiririm kisi sayisi kadar. zaten onlar ayarliyor pastasiydi yanina ek birkac ikramlik istersen onlari da eklettirebiliyorsun.