0

doğum günü için alınabilecek birçok hediye vardır. bu hediyelerin kime alınacağı da çok önemlidir. sevgiliye, anneye, babaya, arkadaşa vs. herkese alınabilecek hediyeler farklıdır. anneme tektaş almam mesela. mutfak araç gereci alabilirim.
babama; gömlek, şapka, tesbih vs. tarzı şeyler alabilirim.
erkek kardeşime; parfüm, saat alabilirim.
eşime/sevgilime; kazak, tişört, kişiye özel bardak, saat, tesbih, çakmak, atkı, bere alabilirim.
bir arkadaşıma; şal, çanta, sevdiği bir kitabı alabilirim.
diğer akrabalara mutfak araç gereci, sevdiği bir eşyayı alabilirim.
bir erkek ise eşine veya sevgilisine; kolye, tektaş yüzük, kalpli yastık, sevdiği çikolatalardan veya kişiye özel fotoğraflı isimli yastıklar, kutular veya telefon kılıfı alabilir.
bir çocuğa oyuncak, yaşına uygun kıyafetler alınabilir.
yaşa ve kişiye göre hediyeler değişmektedir bunlara mutlaka dikkat etmek gerekmektedir.

0

öncelikle merhaba. doğum günü, yıldönümü gibi özel günlerde biz pahalı olmasına önem versen de aslında önemli olan karşıdaki insanı etkileyecek ufak şeylerdir. iz bırakmayan pahalı hediyeler iz bırakan ucuz hediyelere kıyasla daha az sevilir mesela. ne alınabileceği konusuna gelince ise eğer alacağınız kişi kadın ise anlamlı bir kolye veya bileklik tarzı takılar olabilir. parfümü iki cinsiyet için de önermem çünkü her parfümün fiyatı bakıldığında görülebiliyor. erkek için alacaksanız onun hobi alanlarına hitap etmeniz uygundur örneğin arabalara meraklıysa maket araba tarzında.