0

bence normal doğum daha sağlıklı zaten doktorlar önemli bir şey olmadığı sürece normal doğum yaptırırlar sezeryan doğumda insanın 3 hakkı vardır 4uncu dogumda hayatı risk olabilir ben sezeryan doğum yaptım bebeğim 8 aylık doğdu 2 ay küvezde kaldı ama şu an durumu iyi 1 yaşında

0

tabi ki her şeyin doğalı bizim için daha sağlıklıdır. en basitinden bir manava gittiğimizde bile sebze ve meyvenin doğal olanını istiyoruz. mevsimi olmayan bir şeyi almamaya özen gösteriyoruz. doğumun da normal olanı daha sağlıklıdır. fakat anormal bir durum olursa eğer annenin veya bebeğin herhangi bir sağlık problemi olursa sezaryende bizim için bir seçenektir.

0

iyice araştırmak gerek tabi ama normal dogum tercih edilir

0

normal doğum adı itibari ile daha sağlıklıdır. fakat çeşitli nedenler den dolayı normal doğum yerine sezeryan doğum da olmaktadır. sezeryan doğum bir ameliyattır ve anne ile bebek için risk teşkil eder.

1

kesinlikle normal doğum ben sezeryanla doğum yaptım ve çok zor bence.keşke normal doğum yapabilseydim ama olmadı sezaryen doğumun çok ağrısı oluyor.

1

sezeryan doğum.ile doğum yapmadigim için bilmiyorum ama sezeryan ile ameliyat olanlar genelde. hep rahatsız ağrısı sonradan çok oluyor bence normal doğum gayet sağlıklı iyi

1

normal doğum daha sağlıklıdır. vücut kesilmeden doğum gerçekleşir. ve hem anne hem bebek daha sağlıklı olur.

1

normal doğum daha sağlıklıdır. her ne kadar anne ve bebek için de acı olsada normal doğum en sağlıklısıdır

1

normal doğum daha sağlıklıdır heralde , sezeryanla olan doğumlar mecburi olarak yapılıyordur muhtemelen

1

doğum için normal doğum daha sağlıklı derler.

1

normal dogum daha sağlıklıdır ama acısını çoktur diye biliyorum