0

gece yatmayan gündüz yatar. genellikle gündüz işi olmayanlar gece geç saatlere kadar oturur. telefon, bilgisayar takılır.

0

gece yat geç yatmamın sebebi küçük bebeğim olduğu için biraz malum uyumaya biliyor bazen de o yüzden geç yatıyorum birazda bu siteye kendimi kaptırdım herhalde para kazanmak için uğraşıyoruz biraz para kazanalım diye yani gündüzde fazla bır fırsatımız olmuyor gece kadar o yüzden sebep bu yani

1

ben her gece saat 22:00'dan sonra kitap okuyorum. yaklaşık 300-350 (üçyüz-üçyüzelli) sayfa kitap okuyorum. bu sebeple geç yatıyorum. buna rağmen her sabah mutlaka saat: 05:00 itibarıyle uyanmış oluyorum.

0

bu konuda iki adet sebebim var biri keyiften diğeri dertten uyuyamıyorum. keyiften olanı ile başlayayım eğer o gece güzel bir film ya da program yakalamışsam ya da internetten bir diziyi açmış ve bir bölüm iki bölüm derken farkında olmadan 4. ve 5. bölümlere gelip sonra meraktan diğer bölümlere de bakarken kendimi bulmuşsam doğal olarak gece geç saatlere hatta biraz sabahın ilk saatlerine kadar uyumamışımdır. dertten olansa onu hiç sorma çok sevdiğim ve değer verdiğim bir kardeşimle tamamen kendi iradem dışı faktörler yüzünden bazı yanlış anlamalarla aramıza soğukluk girmesi ve bu durumun beni çok etkilemesi yüzünden elimde olmadan uyuyamamışımdır. hatta o film ve programları da biraz kafa dağıtmak için izliyorum desem yeridir.

0

gel sana dert yanayım madem sordum ; bir arkadaşım blog açmış yazı yazıyorum reklam alıp para kazanıyorum dedi eee bunu bende yaparım dedim ama birazcık mükemmelliyetçi ve takıntı bir insanım şimdi siteyi açtım alan adıydı hostingti tüm işlemleri bitti dedim ki ben oluşturacağım içerikleri ayarlayayım en az 50 yazı ve 30 video hazır olunca tema ve logo işini hallederim şuan deli gibi yazı yazıyorum video çekiyorum ama şunu söyleyebilirim şimdi çok zorlanıyorum ama eminim ki ileride yazıyı paylaşıp güzel bir seo çalışmasını da ekleyerek baclink vs güzel paralar kazanırım :) buarada ilk blog paramla da köyümdeki köpeklere mama almayı düşünüyorum