0

evet bence düşüş oldu güçleri azaldi.maca konsantre olamıyorlar odaklanamiyorlar.

0

madrıdın suanki sonuclarına bakılırsa kesınlıkle dusus var

0

çok etkisi oldu takımın kimyası bozuldue yeni tranfer etkili olmadı onun için düşüş var

0

cristiano ronaldo, juventus gittikten sonra real madrid büyük çöküntüye girmiştir. çünkü bir insanın beyni olmadan bir ot gibi yaşıyorsa, cristiano ronaldo real madrid için aynı işlevini yapıyordu. tecrübe çok olunca takımın abisi gibiydi. ne kadar sanat oyuncusu olsada bir oyun kurucu gibi tüm ataklar ondan başlardı. maç sırasında tüm takımı teknik direktör misali yönetebilme gücüne sahipti. real madrid şuana kadar bir çok kupa kazandıysa, cristiano ronaldo’nun golleriyle, asistleriyle kazanmıştır. ronaldo real madrid takımından ayrılınca bir sevgiliden nasıl ayrılınca insan büyük üzüntü içinde çöküşe geçiyorsa, real madrid takımıda öyle üzüntü içine girmiştir. takımdan ayrıldıktan sonra üst üste maçları kazanan takım, küçük takımlara bile yenilir oldu. kalan oyuncular eski teknik direktör yüzünden başarısız olunca artık oynamak istemiyor. eski teknik direktörü yönetim göndermiş bulunmaktadır. onun yerine yeni teknik direktörü getirmiş bulunmaktalar ve bu teknik direktörün takım için dünkü maçtaki oyun stili ile farklı galibiyet alarak, yeni teknik direktörün bu takım için ilaç olduğu görünüyor.

0

ronalda juventuse gittikten sonra düşüse girmiş bir bulunmaktadır.
çünkü ronalda takım için gerçekten çok önemli bir oyuncuydu.taraftarın büyük sevgisini kazanmış bir oyuncu olarak ayrılmıştır.real madrid için önemli olan ronalda genel olarak bütün çıktığı maçlarda ya gol atıyordu yada asist yaparak arakadaşlarına attırıyordu.
başında ki tenik adamı göndermişlerdi.
şuanda yeni tenik adam geldi başlarına ve büyük bi çıkışa geçeceklerini tahmin ediyorum.avrupa da dün yaptıkları maçı 5-1 yendiler.onlar için kolay bir maçtı gerçekten karşıların da plezen gibi kolay bir takım vardı.avrupa da üst sıralara doğru ilerleyeceklerini tahmin ediyorum hatta kupayı kazanacaklarını düşünüyorum.lig için pek fazla alt sıralarda kaldılar burdan üst sıralara tırmanmak onlar için gerçekten zor olacak.yarı döneme kadar bu kadroyla devam etmek zorun da kalacaklar ama yarı dönem de yeni teknik adamın da düşünceleriyle nereler de eksik olup nereler yeni transferler yapacağını not alacağından gelen oyuncular da o açığı kapatacaktır.traftarları her zaman güzel korografi olarak da çok iyi görseller ortaya çıkardıklarını görüyoruz.

0

hiç bir fikrim yok ama ronaldo iyi bir futbolcu real madrid bildiğim kadarıyla güzel oynayan bir takim

0

düşüş değil bence yıllarca ronaldo üzerinden oyun planı kuruldu az zaman lazım