0

yeni üye oldum ve umarım herkesin söylediği gibi güvenle ödemelerimi alabilirim çünkü gerçekten de çok çok aktif olabileceğim bir site hem bilgilenip hem para kazanamak. daha mükemmel bir şey düşünrmiyorum .çok teşekkürler sorumani ailesi

1

site bu tarz sorulara daha önce cevabın verdi ve ilk aşamada cebinden, daha sonra reklam gelirlerinden kazançların ödeneceğini açıklandı. bir aydır siteye üyeyim ve denildiği gibi ilk zamanlar sitede reklam yoktu. daha sonrasında reklam aldı. reklam almadan paralarınız ödenemeyecek gibi bir tutum da sergilemedi. yani reklam yokken ödeme yapan, reklamlar gelince daha rahat ödeme yapar.
soruyu görünce bir ay önce mi soruldu acaba dedim ama bir gün önce sorulmuş. bilmeyenler ve bu açıklamayı okumayanlar için tekrarlamış olalım.

1

sorumani siteye ne kadar çok üye gelirse bence bunlardan bir kazanç elde ediyor.ilk zamanlar bu site ödememi veremez diye ben'de şüphe duyuyordum. ancak ilk ödememi aldım daha sonra bir ödeme daha aldım ve sorumani ne kadar güvenilir olduğunu anladım.sorumani ekibi şu an gelirini reklamlardan elde etmektedir.bu yüzden ben ödemelerde sıkıntı yaşayacağımızı sanmıyorum.

0

reklamlar nerede arkadaşlar göremiyorum da tıklayalım

0

reklam gelirleri var, tıklanmaya göre google bir ödeme yapıyor... bu gibi yerlerden gelir sağladığı için ödemelerimizi yapabiliyor.

0

siteye her girişlerde para kazanılır birde reklam aldı gelirler buralardan geliyor