0

anladığım kadarı ile sorduğun soru başına şuan için iki kuruş kazanıyorsun ve sorduğun sorunun popüler olup olmaması kazancı etkilemiyor.

0

daha önce soru soramadım ama bence verilen cevaplara göre belirlenmeli ne kadar cevap o kadar cash ?

0

sanırım populerlikle bir ilgisiz yok her sorunun belli fiyatı var me sorarsan sor o fiyatı alırsın. aslına popülerlik olayının cevapla falanda ilgisi yok çünkü cevaplara ne kadar uzun ve özgün olursa o kadar ara alırsın.

0

sadece sorduğun soru için 2 kuruş kazanıyorsun. yoksa popüler kategorisine girmiş, ya da cevap alınca sana ekstra bir para kazandırmıyor bu site. para kazanmak istiyorsan ya soru soracakssın ya da cevap yazacaksın.

1

sorduğun sorulardan 2 kuruş kazanıyorsunuz ve cevaplardanda cevaba göre kazanıyorsunuz.

0

sorudan çok cevaplar etkiliyor. sorulan soruya ne kadar uygun ve güzel cevap verirsen gelir o kadar artıyor.

0

sorulan sorular 2 kuruş kazanç sağlıyor. sorunun popüler olmasına ayeıca bir kazancına etkisi yok. sadece sorduğun zaman bir kazanc elde ediyorsun ve verdiğin cevaplardan kazanç elde ediyorsun. burada yok beğeni aldın, yok sorun popüler oldu diye ayrıca bir kazanç yok.

0

soruların kazancı etkilemesi biraz düşük olmaktadır. soruların popüler olmasının şuan için bir önemi yok, ama yazmaya devam ederseniz yani sorulara cevap verirseniz biraz daha fazla kazanma şansınız oluyor.

0

soru sormak ve cevap vermek aynı diye düşünüyorum.