0

• death niye
• high school
• dragon ball
• cowboy bebop
• ergo proxy
• one piece
• bleach

0

deathnote
ghol
hig school dxd 1
hig school dxd 2
hig school dxd 3
hig school dxd 4
hig school of the dead
kis x kix
guilticrown
carlotthe

0

hiç anime izlemedim ama duyduğum güzel animeler şunlar code geass , tokyo ghoul skari onun dışındada size dizi önericek olursam şunlar var rick and morty the walking dead lost vikingler fucking world stranger things patron bebek hakan muhafız protector how ı meet your mother prison break önericeğimn filmler de şunlar görevimiz tehlike 1 göreevimiz tehlike 2 görevimiz tehlike 3 görevimiz tehlike 4 görevimiz tehlike 5 ve 6 hızlı ve öfkeli 1 hızlı ve öfkeli 2 hızlı ve öfkeli 3 hızlı ve öfkeli 4 hıuzlı vve öfkeli 5 hızlı ve öfkeli 6 hızlı ve öfkeli 7 hızlı ve öfkeli 8 marslı çılgın ihtiyare hzılı ve emekli hızlı yarışcı liseli polisler 1 liseli polisler 2 bumblebee transformers recep ivedik 1 recep ivedik 2 recep ivedik 3 recep ivedik 4 recep ivedik 5

0

animelerden pokemon,kaptan tubada,death note gibilerini önerebilirim.

-1

attack on titan fairy tail naruto ve dead note

0

izlenmesini tavsiye ettiğim animeler tom ve jerry kaptan tsubasa gizemli kasaba death note pokemon pikachu gibi animeleri sana tavsiye edebilirim ama internetten film izle yazarak konu olarak anime seçerek yüksek puanlı filmleri izleyebilirsin.

0

anime olarak ımdb puanı yüksek olabları öneririm ama örnek olarak vericek olursakavatar,death note,attack on titan metal alcemist naruto,yugi oh gibi bir çok anime bulunmaktadır

0

benim ilk izledigim anime death note idi. bu anime sanirim en populer olani ve anime sevdam death note izledikten sonra daha da buyudu.

0

elfen lied en en sevdiğim animedir daha sonra parazit ve attack on titan he bir de another ve fairy tail var bunlar fantastik bir de film olanlar var princess mononoke kiki's delivery service gibi hayao miyazaki yapımı olan filmler hepsini öneririm..

0

animeler izlenme yaşına göre yüksek yaşlardaki insanlara kadar dayanan bir film türüdür. dizi şeklinde olan animelerin de var olduğu bir gerçektir. dizi şeklindeki anime türleri daha fazla izlenmesi açısından film türü animelerden daha iyi izlenme oranına sahiptir. bu yönüyle animeler insanların keyifli zaman geçirmeleri anlamında oldukça etkilidir. animeler türlerine göre ayrım gösterir. özellikle savaş konulu animeler daha çok izlenir. animelere ulaşmak oldukça kolaydır. internet üzerinden istenilen animelerin bütün bölümlerine ulaşılabilir. en sevilen anime türlerinden ise sayılabilecek animeler naruto, tom ve jerry speedy gonzales canavarların var olduğu gibi animeler fazlaca izlenen animeler arasında yer alıyor. bununla beraber tavsiye animeler içinde internet siteleri üzerinden yüksek puanlara sahip animeler de izlenebilir.

0

death note fairy tail one punch man bunlar güzel başlangıç olabilir.

0

işte bu anime dediğiniz zaman ilk akla gelmesi gereken isim-
hayao miyazaki dir vallahi kemikleri sızlar adamın.
yok böyle animeler arkadaşlar yemin ederim harika 24 yaşındayım ve halen izlerim defalarca kez izledim gine izlerim.
ruhların kaçısı
komşum toronto
prenses mononoke
yürüyen şato(harika birşey muhteşem)
veeeee
gökteki kale(laputa)
o kadar çok seviyorum ki nickim yapacak kadar lütfen izleyin bunları hiçbir şekilde pişman olmazsınız.

0

death note güzeldir. başka izlemedim hiç.

0

animeleri genelde tercih etmezdim bir gün deathnote izledikten sonra tamamı ile fikrim değişti kesinlikle tavsiye ederimç

0

iyi bir dinozor animesini kesinlikle öneririm. yaşım çocuk olmamasına ve anime sevmemem bile bunu bana sevdirmeye engel olamadı. yakın zamanda çıkan ve harika bir anime olan iyi bir dinozor ilk çağlarda geçen bir animedir. ilk insanlık falan vardır. insanlar konuşmayı düzgün yürümeyi dahi bilmezler. bir gün dinozorların mısırını yemeye kalkan bir insan yavrusunu yakalamaya çalışan baba dinozor ve oğlu küçük insanın peşine düşer. bu yolculukta baba dinozor ölür. yavru dinozor annesi ablası ve abisiyle kalır. daha sonra bir gün yine küçük insanın peşine intikam için düşen yavru dinozor suda akıntıya kapılır. uyandığında evinden çok uzaklardadır. kaybolduğunu anlar etrafta gezinmeye başlar. bu sırada kader dinozor ve insanı yine karşı karşıya getirir. yavru dinozor çok açtır. küçük insan bunu anlar ve ona yiyecek getirir. küçük insan çok cesurdur ve bir o kadar da vahşidir. sonrasında bu ikili beraber yolculuk yaparlar. birçok kez birbirlerinin hayatlarını kurtarıp çok iyi dost olurlar. en sonunda ikisi de ailelerine kavuşarak anime mutlu sonla biter.

0

death note animesini öneririm. bana kalırsa mükemmel ve sıradışı bir kurgusu var. öyle ki önce manga sonra anime sonra dizi ve film olarak aynı senaryoyla kurgulanmış bir çok yapıt mevcut. şimdi size biraz bu animenin içeriğinden bahsedeyim. baş rolde bir genç erkek çocuğumuz var bu çocuk çok arkadaşı olan bi tip değil daha çok okullardaki çalışkan tayfadan her neyse bu çocuk bi gün okuldayken bi defterin gökyüzünden düştüğünü görüyor ve gidip defteri alıyor. ama bu defter normal ni defter değil bir ölüm meleğinin defteri. daha sonra bu çocuk defteri biraz kurcalayınca bunun ölüm defteri olduğunu ve kimin ismini yazarsa o kişinin saniyeler içinde öleceğini okuyor. ama başta inanmıyor tabii, haklı olarak. sonra inanmaya inanmaya denemeye kalkışıyor ve akıllıca bi hamle yapıp suçlu bi adamı öldürüyor tabi bu abimiz o arada televizyonda olduğu için anında ölüp ölmediğini izlemek de kolay (bizde bu defter bulunsa müge anlıya çıkan herkesi öldürürüz) daha sonra bakıyor defter gerçekten işe yaradı bütün suçluları temizlemeye kalkıyor amacı iyi bi dünya kurmak falan fistan işte ama o kadar çok suçlu yakın zamanlarda ölüyor ki hükümet işten kıllanıp bu işin peşine düşüyor. anime kore ya da japonyada geçse de (o kısmı tam hatırlamıyorum ama sanırım japonyaydı) amerıka hükümeti ve fbi da bu işe karışıyor ve malum çocuğumuzun babasının çalıştığı polis merkezi de tabiiki. daha sonra bu çocuğun karşısına kimsenin yenemediği ezeli rakibi ve hackerimsi bi tip çıkıyor. o da en az bu yavrumuz kadar zeki allah var... ikisi başlıyolar kapışmaya, yani kapışmak dediysek saldırmak dövmek değil gayet zekice hamlelerle her ikisi de birbirinin kimliğini öğrenmeye çalışıyorlar. bi süre sonra öyle bi yere geliniyor ki bizim defteri bulan eleman bu kapıştığı hackerimsi çocukla aynı ekibin içinde kendini aramaya başlıyor şüphe çekmemek için. dediğim gibi çok manyak bi kurguya sahip ve strateji oyunu gibi animedir kendileri. herrrrrkeslere tavsiye ederim efendim, iyi seyirler.

0

imbd puanı yuksek olan animeleri izlemeni öneriririm,genelde onlar daha guzel oluyor ki yuksek puan almış,

0

hakkında hiç bir fikrimin olmadığı bir konu herkesin haberdar olması mı gerekiyor diye düşündüm doğsrusu.

0

animeler çizgi filmlere göre daha iyidir. öneri olarak pokemon olabilir.

0

anime tarzına karşı herzaman ön yargılıydım kız arkadaşım izliyordu ve her zaman saçma buluyordum ki bir gün bana death note dizisini önerdi izledim.mükemmeldi