0

animeden nefret ediyorum cinayet falan onlar hoşuma gidiyo

0

bakugan,ben 10 ,tsubasa,avatar , ve bircok var izleme zevkine bagli

0

çok fazla anime izleyen ve seven biri olmayarak kesinlikle zevk alacağınız bir dizi olarak avatar son hava bükücüyü önerebilirim. gerçekten en çok zevk aldığım anime dizisi o.
türkçe dublaj yerine kesinlikle alt yazılı ve orijinal dilinde izlemelisiniz. türkiye dublaj konusunda gerçekten çok yetenekli ama hiçbir şey orijinalin yerini tutamıyorum ne yazık ki.

0

hangzou no terror adlı anime benim en favorim aralarında yer almaktadır ve bu animede japonya da güncel zamanda gerçekleşmiş olan şehire yapılan bombalı saldırılar ön plana çıkmaktadır olayların içindeki kahramanlar bir lisede okuyan 3 ögrencidir ve bu ögrencileriden 2 tanesi yetim ve öksüz olarak devlet koruması altında yetişmiş özel egitimli insanlar bu adamlar yeni gittikleri yerdeki liseye başlarken şehire yapılan terör saldırılarını neden yaptıkları ve neyi amaçladıkları gösterilmektedir 1 sezon olarak yayınlanan bu anime çok iyi bir olay örgüsünde gerçekleşmiştir ve kesinlikle izlenmesini tavsiye ederim.ikinci önerim ise babası mafya üyeleri tarafından öldürülen kahramanın babasının ölümünün intikamını almaya yönlendirir ve kendinin o mafya nın içinde yer belirlemiş ve babasını öldüren adamlardan teker teker intikamını almasını izlemenizi tavsiye ederim 21 days adlı bu yapım çok akıcı bir olay örgüsüne sahip olup izleyenlerin ekran başına kitleyebilir tavsiye ederim.

0

izledigim en sevsigim animeleri kategori olarak soyliyim süper güç: anime sevenler için overlord, one punch man, shingeki no kyojin, bleach, naruto, naruto shippuden, boruto, hunter x hunter, guilty crown, boku no hero academia, darker than black kuro no keiyakusha, guilty crown, hagure yuusha no aesthetica, tokyo ravens, d gray man hallow, seikon no qwaser, taboo tattoo, maken-ki two, kämpfer, black cat, big order.
doğaüstü güç: death not, tokyo ghoul, ao no exorcist, no game no life, high school of the dead, nanatsu no taizai, owaro no seraph, beelzebub, hellsing, blood lad, kuroshitsuji, dakara bolu wa h ga dekinai, vampire knight guilty, strike the blood, yamada kun to 7-nin no majo, fate zero, tokyo ghoul, tokyo ravens, trinity seven, sousei no onmyoji, absolute duo, kore wa zombie desu ka, gakusen tosho asterisk, bungou stray dogs. bunların hepsi bir birinden güzel aksiyon dovus ecchi harem komedi super guc dogaustu gucler olan animeler izleyecek olan kisilere simdiden iyi seyirler.

0

pokemon death note code geass ghol carlotte dragon ball high school bunlar bildiklerim ama hiç anime izlemedim oyuzdende pek bilgim yok sadece bunları biliyorum

1

death note bence en sağlam animeler den tavsiyem

0

cowboy bebop çok başarılı bir animedir. animeyi, çocuklar için yapılmış bir çizgi film olarak düşünmek yanlış olacaktır. evet kelime anlamı olarak animeye çizgi film demek yanlış olmaz. neticede karakterler ve mekanlar bir elin ve fantazinin üretimidir. ancak konusal bakımdan pek ala yetişkinlere de hitap edebilir. tamamen zevk meselesi.

2

anime daha çok bir çocuk filmi olarak alginalabilir fakat niraz siddet barindirmakta hic izlemedim izleyenler öneriyor bazen ama denemedim hic siddet gostergesi var bazilari bunlara cok baglaniyor hayatlarinin bir parcasiymis gibi izleyip hayatlarina yansıtıyorlar sarkilariyla yatip kalkiyorlar ama bazilari denemeden on yargiyla cocuk dizisisi diyor herkesin kendi ve farkli yaklasimi denemek isterim....

0

öncelikle merhaba bunlar var; senin adın, yürüyen şato, ruhların kaçışı, rüzgar yükseliyor, kelimelerin bahçesi, tepedeki ev, komşum totoro, kayıp seslerin peşinde, spirited away, inuyasha, devil is a part timer, log horizon, soul eater, magi: the kingdom of magic, noragami, spice and wolf, naruto, naruto: shippuuden, one piece, berserk, şimdilik bu kadar.

0

high scool dxd bence türü ecchi içerik hiç sevilmeyen bir çocuğun okulun fenomen kızıyla birlikte oluyorlar ve şeytani güçler ortaya çıkıyor. birde no game no life animesini öneririm. içerik olarak asosyal 2 kardeşin biri kız biri erkek çok iyi oynamasıyla dünyanın en iyi oyuncuları oluyorlar. oyun tanrısıyla sattanç maçı yapıyorlar. kazandıkları için oyun tanrısı kendi evrenine götürüyor izleyin derim.

0

kayıp balıj nemo, buz devri şuan aklima gelenler bunlar

2

90 larda çocuk olmuş biri olarak digimon pokemon tsubasa beyblade

0

adamlar yapiyor izlemelsiniz abi ama izlemek icin yinede iyi secim yapmalisiniz cunku onlarinda insani iyi kotu etkileyenleri olmaktadir

0

death note baya popüler bir anime bir bölüm izledim güzel ama animeleri sevmiyorum galiba gerisini izleyemedim

0

bleach izlenmesi gereken bir anime zamanında bayılarak izlerdim

0

en güzel anime ruhların kaçışıdır diye düşünüyorum ve herkese tavsiye ediyorum

0

anime hiç izlemem o yüzden bilgim yok yüzden

0

film onerisinde bulunayım, bence avengers infinity war ve thor ragnarok bide 3 mayısta çıkacak olan avengers filminin son serisi olan avengers end game izle çünkü en iyi film bunlar olduğunu düşünüyorum.

0

ben şahsen bakugan victory kickoff pokemon izlemiştim.gayet güzellerdi tavsiye ederim.