1

çocuk olarak genelde sağlıklı olması daha önemlidir. sağlıklı olmadıktan sonra erkek çocuk olmuş veya kız çocuk olmuş önemli değildir. tabii bu genelde her zaman önemli olsa da insanların gönlü bir taraftan yana olabiliyor bazen. mesela ben kız çocuklarını daha çok seviyorum. o yüzden bu soruya kız çocuğu diye cevap vereceğim. ama erkek çocuğum olsaydı bu onu sevmeyeceğim demek değil. çocuğum olduktan sonra her ikisine aynı sevgiyi veririm birbirinden ayrılmaz.

2

böyle bir ayrım yapmak bana çok mantıksız geliyor. hayırlı evlat olsun, sağlıklı olsunlar bana yeter. kız ya da erkek olması çokta fark etmiyor. hala erkek çocuğu beklediği için eşine 8-10 tane çocuk doğurtan adamlar var toplumda. çok yazık.

0

yani kız çocuğu ve erkek çocuğu ayrım yapmak bana göre hiç de doğru bir fikir değildir hem kız çocuğu hem erkek çocuğu ikisi de benim için çok önemli benim şu anda 3 tane çocuğum var 2 kızım bir de erkek çocuğum var üçü de birbirinden ayırt etmiyorum yani evlat evlattır evladım kız olmuş erkek olmuş ne farkeder önemli olan sağlıklı olması ve o çocuklara yeterince ilgi göstermemiz ve onları doğru bir şekilde yetiştirmemiz ve topluma kazandırma mız gerekir kız ve erkek ayrımı hiçbir zaman yapmamız gerekir toplumumuzda en çok erkeklere önem veren köylüler' dir erkek çocukları daha çok önem veriyor ve onları kızların üstünde tutuyor erkek çocuklarına okuyorlar kız çocuklarını evde çalıştırıyorlar bana göre bu bir cehalettir kızlar ve erkekler arasında seçim yapmamamız gerek ben bir anne olarak hem iki kızın hem de oğlumu hiçbir zaman birbirinden ayırt etmedim.

1

çocuklar arasında ayırım yapmamak gerekiyor. allah ilk önce sağlık sıhhat versin. ondan sonra kız olsun erkek olsun farketmez. önemli olan bir diğer husus ise çocukların eğitimidir. yani burada çocuğu dünyaya getirmek değil ondan sonra önemli olan eğitimdir.

1

böyle bir ayrım yapmak asla doğru değildir. sonuçta evlat evlattır. allah tek hayırlısını versin. anneye babaya büyüklerine saygılı bir insan olsun dinini bayrağını bilsin ki kız erkek farketmez. ikisi de bizim evladımızdır.

1

ikiside minnoş şirin çocuklar ama kızlar bir başka onları renkli giydirmek saçlarını toplamak tokatlar takmak cicili giydirmek çok tatlılar çokkk

1

benim icin saglikli olsunda tabiki hayatta en guzel sey odur.benim iki tane kizim var ikiside hayirli evlat olsun bize vatana millete en guzeli budur.ileride yaptigi islerle ulkemize kattki saglayan evlat olsun yeter bize.

1

gerçeği söylemek gerekirse kızım olmasını istiyorum ilerde evlenirsem allah inşallah nasip eder

1

evlat evlattir nasıl bir soru bu mesajla benim iki kızım var ,oğlum yok diye de hiç üzülmedik.

1

her ikisi de esittir sonucta fark etmez kiz erkek cocugu

1

ayrımcılığa gerek yok kız erkek sağlılı olsun yeter ama 1 erkek1 kız daha güzel

1

ayrım yapmak cok sacma ikisinden de birer tane olmasini isterdim

1

boyle soeu mu olur yahu. ikisi de senin canindan. nasil ayrim yapilir evlatlar arasinda. mesela simdi ben cocuklaeima soyle mi diyecegim ben erkek cocuklari daha cok seviyorum diyip hic mi onu sevmeyecegim.

2

artık bu şeyleri düşünmemek gerek bence. kız olsun, erkek olsun ikisi de evlattır. önce sağlıklı olsun, sagsalim dünyaya gelsin cinsiyet o kadar önemli değil.

3

kız veya erkek çocuk farketmez. sağlıklı olsun da cinsiyeti ne olursa olsun.

1

ayrim olmaz hayirlisi olsun saglikli olsun

1

cinsiyet fark etmez, sağlıklı olsunlar ve hayırlı evlat olsunlar gerisi önemli değil

1

tabi ki öncelikle sağlıklı olması tek dileğim. ama insanın içinden de bir kızım olur inşallah demek geçmiyor değil yani.

1

kız çocuğu derim baba olacaksam çünkü kız çocukları babaya daha yakın annelerde sanırım erkek çocuk ister ama neticede sağlıklı olması herşeyin önüne geçen tek isteğimiz olduğu için çok ta önemli değil cinsiyet sonuçta senden olan bir çocuk sonuçta etten kemikten bir insan.

1

bi eve hem erkek hemde kız çocugu gerektigini düşünüyorum.