0

yani bu da çocuktan çocuğa değişir ama diyelim ki yüzde 70 şey kız çocuğu daha aileye düşkündür kız çocukları erkek çocuklardan daha fazla aileye önem veriyor ve daha fazla aileye düşkün oluyor özellikle kız çocukları babalarına daha çok düşkün ve babalarını daha çok seviyor babaları kendilerine bir kahraman gibi görüyorlar.

0

bence kız çocugu aileye daha düşkün oluyor

0

ben kız olarak söylüyorum bence kız çocukları ailesine daha düşkün , ve sadıktır erkek çocukları belirli yaştan sonra ailesi umrumda olmuyor gerçi yetiştirmeye bağlı eğitim çok önemli inşallah oğlum bize düşkün olur bize olmasa bile evine ,esine ,cocuklarina düşkün olmasını isterim

0

ben bir baba olarak cevaplıyorum tabii ki kız çocuğu daha çok aileye düşkündür.örneğin ben işten eve gidince erkek çocuğu oyun oynarken arkadaşları ile ilgilenirken, kız çocuğu arkadaşlarını oyununu, her şeyi bırakıp kucağıma koşar.

0

aslın da bu kişiden kişiye değişiyor bazen erkek oluyor bazen kız oluyor yani desek şimdi yarı yarıya ikiside olabilir

0

bence kız evlat aileye daha düşkün. 3 tane teyzem 1 tane dayım var. hepsi evli. teyzemler dedemi her hafta ziyarete gelir. hatta bırakın haftada biri dedemler mutlaka hepimizde bir kac gün kalır. ama dayıma bakiyorum. parası bitmeden uğramaz. yada cocuklara bakacak sabrı kalmadığında dedemlere gelir. onlar oyalasin vakit geçirsin diye. şimdi siz karar verin hangisi aileye daha düşkün? dayıma verilen ayrıcalıklar olmasına rağmen sanki yapmak zorundasiniz edasinda . tabi buna yetistirmeninde katkısı var.