0

her ikisinin de kendine göre zorlukları var. kız çocuğunu da erkek çocuğunu da ahlaklı yetiştirmek gerekiyor. anne ve babalar ayrım yapmadan onları yetiştirmeli ve onları topluma iyi bireyle olarak katmalıdır.

0

bence kiz cocugu yetistirmek erkek cocuk yetistirmeye gore daha zordur

0

kiz cocugu yetistirmek daha zor sanirim ama yasayip gormek gerek

0

kesinlikle kız çocuğu yetiştirmek daha zor çünkü toplumumuzda kızlar biraz daha geri plana atıldıkları için bir erkek çocuğu rahatça dışarı çıkabilirken kız çocuğuna bu kadar rahat davranılmıyor sorguya çekiliyor bildiğin o yüzden bir şey saklama yalan söyleme meyilimi daha fazla eğer çok rahat davranılırsada insanların bakış açısı farklı olucağı için kız çocuğu

0

çocuğum olmadığı için bilemiyorum tam ama cevremde gördüğüm kadarıyla erkek çocuk zor gibi kızlar anne babaya daha düşkün oluyo

0

kesinlik le erkek çocuğu diyorum kız çocuğunu bir şekilde idare ediyorsunuz ama erkek çocuğu çok agrasif sınırlı inatçı laf dinlemiyor zapdedilmesi zor yani .

0

bence erkek çocuk yetiştirmek daha zor belkide kadın olduğum için ,erkeklerde kız yetiştirmek zor derler bilmiyorum ama bence erkek çocuk yetiştirmek daha zor aksi olurlar, fevri olurlar,sert olurlar vs bir sürü sorunları var bana göre ama kız çocuk öyle değil oyun oynarlar saatlerce sıkılmadan ,söz dinlerler ,daha uslu olurlar tabi benim kendi fikrim böyle .

1

her ikiside normaldir bence.yani evladını seversen zor yetiştirmezsin.

0

her ikisinide yetiştirmek zor bur devirde.
kız erkek diye ayrım yapmak bence saçma.
insan yetiştiriyoruz sonuçta.

1

bu devirde baktığımda çevreme kız çocuklarına söz geçirebilmek daha zor.. erkek çocuklar hani derler ya bazen zemzemle yıkanmış diye.. kızlara göre daha efendiler diye düşünüyorum..kızların ağızlarındaki küfürleri duymaya dayanamıyorum.

0

ikisi de zor. ve ikisi de bir o kadar güzel...

0

her ikisi de zor. kız mı oğlan mı diye cinsiyetleştirmeye gerek yok

0

her kiside çok zordur bence bana göre öyle dir

0

bu devirde her ikisini de yetiştirmek zor. dışarda her olay oluyor ve insanlar iyice zıvanadan çıkıyor.

0

valla bilemedim ki şimdi ikisininde kendince zorluğu vardır

0

ikisinin de zorlukları var farklı farklı ama bence erkek çocuğu kız çocukları daha zeki oluyor