0

bence de artık sorumani yöneticilerinin bu soruna bir çözüm getirmeleri gerekmektedir. site yöneticileri artık gözden geçirip bu durumu halletmeleri lazım bence. ben de gözden geçiriyorum ve belli başlı kişiler sürekli aynı soruları değiştirip soruyorlar ve can alıcı sıkıcı bir durum oluyor beyin bedava modu devreye giriyor ve sıkıntı çıkarıyor çok saçma bir durum bence. site yöneticileri bunun önüne geçmeleri gerekmekte bence.

0

ben yeni olduğum icin fazla karısnayacam ama anladığım kadarıyla siz çok haklısınız.

0

en basta su nazli54 adli uye banlansa ne guzel olur. bazen oyle sacma sorular soruyor ki gina geliyor artik. birde beyin besava mosu acilinca ya bu arkadasin sorulari ya da yinr belli basli bir iki uyenin cevapsiz kalan soruları. ne hikmetse bu kisileri cevap yazarken goremiyoruz. umarim sorumani bu sikayetlerimizi gozardi etmez.

0

bencede haklısınız çünkü bir kişi bi konu buldumu devamlı o konudan gidiyor örnek verecek olursak plakaları soranlar yok şu takım hangi ülkededir yok bu yemek nasıl yapılır bilmem ne tamam bemde siteye girdiğimde bilmiyordum hep aynı türden gidiyordum ama insan öğrenince bir şeyleri artık yapmıyor bunlara yüz defa söylesek boş anlamıyorlar bizi yada islerine gelmiyor

0

tam da içimden geçenleri demişsin valla bu nedir ya yok yöresel yemekler yok sözler yok ilişkiler çok sıktılar artık .

0

haklısın vallaha ard arda bir sürü bir konuda soru soruluyor . buna bir çözüm bulunmalı.

0

illerin plakaları bitti, atasözleri ve deyimler bitti, isim anlamları bitti sırada şimdi şehirlerin yöresel yemeklerimi var yahu! azıcık özgün olun. sırada ne var.. doğal yaşamda bulunan hayvanların özellikleri mi? ya da bütün burçları elden geçirip özellikleri neler, şu burcun yükseleni ne alçalanı ne mi olacak? bana soru araştırması yap diyen, sorumaninin soru sormada limit getirilsin sorusunun altında hayır limit getirilmesin diyip beyin bedava modunu kaldırır mısın diye emir veriyor resmen o yazar. @sorumani artık şu olaya bir çare bul yoksa siteden tamamen ayrılacağım.