0

dolmuş ve otobüsten bana gına gelmiştir . özellikle dökmüş diyebilirim . uzun yolda çabuk ulaşabileceğim bir araç olması beni daha mutlu eder örneğin uçak olursa çok çabuk varacağını düşüncesi ile sevinirim sanırım uzun yok olursa otobüsü çekemem mide bulantısı durumundan dokayin

0

şehir içi yolculuklarda dolmuşlar.şehirler arası yolculuklarda trenle yolculuk etmeyi sevmem.zaten ülkemizde o kadar tren kazası oluyor ki nasıl trene binersin.cesaret ister.

0

otobus ve trenle seyehat etmeyi pek sevmiyorum.yzun yolda asiri sıkıcı oluyor her ikiside arti kalabalik olusu

0

uzun yola çıktığımda 10-12 saatten fazla süren yolculuklarda otobüs yolculuğunu sevmiyor.şimdi yeni otobüsler 2+1 düzeninde olmasında rağmen koltuklarda rahat bir şekilde uyunmuyor saha dön sola dön bir de otobüs gideceğiniz yol boyunca her yerde duruyorsa o da ayrı bir zulüm otobüsteki horlayanları saymıyor bile bu horlamaya bide çocukların ağlamasıda etkilenince yolculuğun bir an bitmesi için dua ediyorum.

0

seyehat etmeyi sevmediğim hatta nefret ettiğim tek bir ulaşım aracı var oda otobüs. otobüsle seyahat etmek beni deli eder. zaten en fazla 1 saatlik yolculukları yapabilirim otobüsle. çünkü beni çok tutar ve komaya sokar neredeyse mide bulantısından kafamı kaldıramam. bana göre en iyi ulaşım aracı uçak hem mesafe kısalıyor hem daha güvenli ve daha rahat. bu yüzden her zaman uçakla seyahat etmeyi tercih ederim.

0

12 saatten uzun süren otobüs yolculuklarından haz etmiyorum. daha doğrusu bu seyahatleri yapamıyorum. kalbim sıkışıyor koltuğa sığamıyorum ve nefes alamıyorum. sanırım bu benim kişisel rahatsızlığım. çünkü bir çok insan bildiğiniz üzere 24 saat süren yolları bile otobüsle tamamlıyorlar.

0

belediye otobüsü ve dolmuş. işkenceden rçfarksız oluyor resmeb

0

şehir içi minibüslerle yolculuk yapmaktan hoşlanmıyorum.