0

arabada kısa mesafede seyahat severim ama uzun yolda çekilmiyor. insanın beli ağrıyor arabada konforlu değilse hiç çekilmez.

0

evet araba ile seyahat etmeyi cok seviyorum.

0

başını cama yaslıycaksın açıcaksın müziği düşüneceksin daha fazla daha fazla gayet iyi oluyor

0

ben akşamları kendi arabamız olursa yavaş yavaş gezmeyi çok severim.akşamları hava çok güzel olur ve arabayla gezmesi de çok güzel oluyor açacaksın güzel bir şarkı koyacaksın yola gideceksin.

0

arabada seyahat etmeyi artık sevmiyorum.eskiden çok severdim ama bu aralar otobüsler daha rahat geliyor bana.otobüsler daha konforlu artık.internet var televizyon var ikram var onun için otobüs tercih ediyorum

0

şahsi kendimize özel olan arabayla seyahat etmeyi çok seviyorum çünkü istediğimiz yerde istediğimiz zaman canımız ne zaman durmak isterse dura biliyoruz istediğimiz yerde mola verebiliyoruz normal otobüsle gittiğimiz zaman ya da başkalarıyla gittiğimiz zaman rahat olmuyor ama kendi özel arabamızla gittiğimiz zaman acıktığınız zaman istediğimiz bir yerde ansızın zamansız dura biliyoruz gidip gideceğimiz yere etmiyoruz zevkli ve güzel bir yolculuk oluyor

0

evet arabada seyahat etmek benim için en güzel şeylerden birisidir. özellikle de ailemle geziye falan gideriz arkadaşlarımla da arabada seyahat ediyorum. her zaman ön tarafa oturuyorum şarkı falan açıyorum gerçekten çok zevkli oluyor. arabada seyahat etmek kadar güzel bir şey yok bence.. hem insanın kafası dağılır hem farklı yerler görmüş oluyor hem içi açılıyor evde bazen bunu aldığımız için kendimize başka uğraşlar arıyoruz bazen babamla gezilere falan çıkıyoruz yani uzaklara falan gitmesek bile sadece bir tur atıp tekrardan eve geliyoruz güzel oluyor yani kafamız açılmış oluyor değişiklik olmuş oluyor.