0

sormak istedigim soruyu yanlis anladiniz sanirim evet site kapanmiyor bunun bilincindeyim ama kazancta saglanmayak yani bu bitiyor anlamina gelir sonucta insanlar kazanc saglamak icin emek harciyorlar evet devam eden olur tabiiki ama oncelikli hedefimiz kazanmak

0

bitmiyor. bundan sonra para kazandirmayscak sadece. yoksa site yayin hayatina devam edecek. para kazandirmaywcak olmasi da maddi yetersizlik olarak soylendi ki zaten en son odeme yapılacağı zamqn 2.5 - 3 ay sonra yatmisti. aslinda bu da bize sinyallerini vermisti de. iate biz yine sitede aktif olmaya devam ettik. hele ben iyiki devam wtmisim o zamandan sonra diye dusunuyotum. son yapilacak odeme olan bu odemelerde en fazla odeme talebinde bulunacak kisi olabilirim. cunku 44 tl küsürlü bir kazanc oldu bile suan. bakqlim bu son 25 dakikada da yapabildigumi yapip tam 23.59 da da odeme talebimi verecegim.

0

sorumani yani tam olarak bitmiyor sadece kazanç burada sağlanmayacak ben gerçekten arkadaşlara şaşırıyorum size hiç oradaki açıklamayı okumadınız mı adamlar açıkça yazmışlar kazanç yok ama gönüllü olarak devam etmek isteyen devam eder demişler yani bunu okuyan kişi gerçekten bu soruları paylaşması bence doğru değil bir de sormanj sitesi bitmiyor diyelim ki ara veriyor.

0

eskisi gibi fazla giren yok, tıklanma yok ve reklam gelirleri düşük olduğundan dolayı artık boşu boşuna ümit bağlamasınlar diye ödemeyi kapatıyorlar.

1

sorumani sitesi bitmiyor aslında kardeşim sadece kazanç elde edemeyecez siteden. yine girip, soru - cevap yapabilirsiniz fakat bunun karşılığında hiç bir ücret ödemeyecek.