1

ben elimden geldigi kadar cevap yazıyorum ama gerisini bilmem

0

ben siteye yeni basladım benim için bir fayda sağlamadı kısaca

0

şu anda bitmemiş sanırım.ben bir cevap yazdım sonra baktım sanki iki kat gibi geldi.çok para biriktiremedim ben.saçma sapan soruların çokluğu ,sinirlerimi bozdu.kendimi veremedim fazla.

1

bence soru bana sacma geldi ve hicbir dusuncem yok

1

bu iki katı kazanç uygulamalarının öğlen 12 değil gece 12 de bitmesi çok daha iyi olacak diye düşünüyorum. ne yazık ki bu sefer 2 katı kazanç kampanyasında iyi kazanamadım, önceki kampanyalar da daha çok kazanmıştım. zaman olarak benim için iyi bir döneme denk gelmedi :( herkese bol kazançlar

0

ben dün hiç kazanç sağlayamadım. bugün de en fazla iki üç lira kazanırım. bebek, ev işi, yemek derken fazla bakamıyorum. elimden geldiğince kazancımı arttırmaya çalışacağım.

0

ben daha dün başladım sanırım biraz da şansıma denk geldi o yüzden beni pek etkilemedi ama güzel uygulamaymış sevdim elimden geldiğince müsait olduğumca yazıyorum ve bu sürenin uzatılmasını isterim bi tolerans verilse ne güzel olur aslında yada alternatif uygulamalar seçimler kazancımızın daha da artmasında önemli rol oynayacaktır

0

yani dün malum cevaplayacak soru bulamadım ve ben bu iki kat kazancı degerlendiremedim en fazla 6 tl yaptım heralde.

0

ben cuma ve cumartesi crvap yazabildigim kadar cevap yazdim. ama dun hem sorulan bazi sorulardan (tek kelimelik crvap veriliyor anlam soruldugu icin) ötürü hem de yakin bir ilcede baslalyan kitap fuarina gittim. orada oyalandigim icin biraz geri kaldim bu etkinlikten. ama bugun yine yazabildigim ladar yazmayi planliyorum oglen 12 ye kadsr. ne kadar yapabilirsem artik kazanci. qrttirabildigim kadar arttirmaya calisacaim.