0

sorımaniye alışmıştım çok girmeye fırsatım olmasada birkez kazancımızı talep etmiştim duyuru yazısını okuduktan sonra biraz şaşırdım tabi burdan kazanç sağlıyamıycaz artık umarım kendini toparlar bizde geri döneriz

0

çok üzüldüm ya ne güzel kazanıyorduk güzel şeyler yazıyorduk ben bu duruma çok üzüldüm neyse hayırlısı artık yapcak bir şey kalmamış

0

bu siteye başından beri burdayım, bazı zamanlarda ortadan kaybolsamda ara ara geliyordum. artık para ödemeyi kaldırıp normal devam edecek. belki sitenin şeklini değiştirerek sözlük tarzı yapabilir.

0

üzücü. böyle olacağı belliydi ama. bir süre sonra da ismini değiştirir ekşi sözlük gibi bişey olmaya çalışır. ama nafile.

0

üzüldüm gerçekten keşke devam edebilseydi ama enazından duyarlı insanlar bir şekilde açıklama yapıp ödemelerin de gerçekleşeceğini bildirdiler. keşke devam etseydi gerçekten bizler de kazanç sağlamak için para kazanmak için çabalıyorsun hemde bilgi edinmiş oluyorduk. ancak site ödemeleri yapamayacağı için gönüllü olarak devam etmek isteyenler kalabilir demiş. alışmıştım buraya siteyi de çok beğeniyorum gerçekten çok üzüldüm keşke kazanç sistemi devam etseydi. hayırlısı diyelim

0

keske hep devam etseydi devam edecek diye umarken olanlar oldu ve finale girdi

1

ben bu sitede ilk başlarda yoktum sonradan bu siteye geldim evet burada güzel zaman geçirdik hem iyi hem kötü cevaplar aldık bu sitede olan hakkı ile kazanan ve bütün arkadaşları teşekkür ederim ve haklarını helal etsinler ama bu sitenin 2 ay ödemeleri bu kadar geç yatırdığın zaman sitenin gidişatı iyi olmadığını tahmin etmiştim ama keşke ilk başlarda bir açıklama yapsaydı biz de elimizden geldiği kadar yardımcı olurduk ve sitenin ayakta durması için ne gerekiyorsa yapardık ama maalesef site sahipleri sessiz kalmayı tercih etti ve site bu duruma geldi yine de haklarında hayırlı olsun inşallah mutlaka gerekli sebepleri vardır bütün arkadaşlara teşekkür ederim ve hayatta başarılı olmalarını dilerim.

1

böyle olmasına gerçekten üzüldüm. sanki ne olursa olsun devam edecekler gibi geliyordu bana hep. güzel vakit geçirdik vaktiyle. gecemizi gündüzümüze kattık bir zamanlar. onlarda hakkımızı hep verdi. sevdiğim bir platformdu. yöneticiler de aynı şekilde kendilerini sevdirdiler. keşke bizden bu kadar uzaklaşmamış olsalardı. yapılması gereken bir şey varsa biz yine elimizden geleni toparlanmaları için yapardık. yinede eminim haklı sebepleri vardır. onların da bizimde hakkımızda hayırlısı olsun.

0

haklarinda hayirlisi artik... birsey diyrmiyorum. keske daha onceden soyleselerdi. ilk odemelerin bu kadsr grciktigi zaman deselerdi daha fazla sitede aktig olup kazanmalarini saglayabilirdik. neyse. kismet drgilmis. bazen uyeleri dinlemek gerekir. sonucta sitenin iyilesmrsi icin cok gorus bildirdim. ama sonuc bu malesef.

1

allah herkesten razı olsun. iyisiyle kötüsüyle çok güzel günlerimiz geçti ve bir çok şey öğrendik, bilgilerimizi tazelemiş olduk. herkese teşekkür ediyorum. haklarınızı helal ediniz.

0

ben açıkçası bu sabah gördüm o duyuruyu şaşırdım belliydi zor bir süreçte olduğu yine de düzelir diye bekliyordum. hani ne bileyim ne olursa olsun burada kazanç elde ediyorduk açıkçası çalışmadığım için buradaki kazançla ufak tefek ihtiyaçlarımı halletmeye çalışıyordum çok üzüldüm sağlık olsun. bunca zaman emeğiyle ve hakkıyla soru cevap yapan tüm yazarlar da ister istemez üzülecek. baya emek verdik buraya hatta kendilerini birçok konuda uyardık. şöyle böyle yenilikler olsun diye fikir sunduk ama onlar pek fazla umursamadı. yeni projeyle dönerler idye bekledim ben açıkçası ama maalesef olmadı. umarım bizlerde yeni bir kazanç kapısı buluruz.