0

aşk bence bir kere yaşanır aşık insanla sevgi çok farklıdır biri insanı psikopat yapıyor diğeri ise huzur veriyor aşık insan ne mantıktan anlar ne mazeretten aşık olunan kişiyi sürekli yanında istiyor herseyi onunla yapmak istiyor çoğu zman uğruna arkadaslarını feda ediyor hazzıda hüznüde uçlarda yaşıyor ve tam anlamıyla yaşadğını mutluysa mutlu üzgünse üzgün olduğunu hiisediyor seven insan ise daha bir dingin oluyor daha toleranslı daha anlayışlı daha çok empati yapabiliyor bir yerde aşırı sevinç anları olsada o genel hal olmuyor ama bir tatmin duygusu sürüyor daha keyif alarak yaşıyorsunz dha dirençli oluyrsnz karsınıza çıkan sorunlara sizi üzenlere karşı sevgi beslenilen kişi hala yumuşak karın olma özelliğini koruyor ama daha az yıpratıcı bir sahiplenme söz knusu insan hayatında yanlızca bir kere aşık olur önceki ilişkiler yanlızca buna hazırlıktır eskilerin dediği gibi aşk keman çalmak gibidr bilgisi olmayanlar kötü sesler çıkrtır gerçekten aşık olduğunda diğer ilşkilernn aslında ilişki bile sayılmadğını farkeder insan onlar aşk değildir eğer onlar aşk ise bu yaşadığı nedir o halde o kdar özel o kdar kutsaldır ki aşkı tekrar tanımlamanızı sağlar aşk saplantılı bir hal alsada çkta güzel bir duygudur

0

aşk bir defa yaşanmaz ama sürekli de yaşanmaz. aşk sevgiden oldukça farklı olan bir duygudur. sevgi biraz daha sakin olan sadece bir birliktelik denen şey belki de güçlüdür ve acı çekmeyi asla sevmez. aşk ise acıyı, sızıyı, katlanmayı, üzülmeyi, uzak kalmayı hepsini sever. kadını da erkeği de güçlendirir. aşk yolunda verilen her emeğe saygı duyulur ve insanlar bu acılarla var olurlar. aşk sevgiden daha farklı bir şeydir. sevginin aşırı halidir.

0

aşk birçok kez yaşanabilir. aşık olduğun kişi seni bırakıp gidince sen yine yaşamaya devam ediyorsun. hayatın sana getireceği güzellikleri bekle.

0

bir kızı seversin o kızı unutuktan sonra keske sevmeseydim dersin siz anladiniz zaten

0

bence gerçek aşkı bulana kadar aşık olduğunu zannedersin ve bir gün gerçek aşkı yaşadığında diğer duygularının sadece hoşlanma ve takıntıdan ibaret olduğunu anlarsın.

1

aşk bence takıntının çetrefilli hali onun için bir kişiye aşık olduktan sonra başkasına olunmaz laflarına karşıyım hayatta takıntılarımız artarken kalp takıntıları boş durur mu diye düşünüyorum