0

son bes yilin en kotusu yakinimiz da olan suriye savasi ve multecilr ve tabiki on bes temmuz gecesi yasananlar ve de bitmeyen sehitlerimiz

0

son beş yıl içinde devletin balındski hükümet yalnız bırakıldı. onlar devletinin başındaysa yapacak, edecek denmeye başladı. suriyelilerin gelişi, 15 temmuz, ekonomik kriz.

1

son beş senede yaşanılan kötü olaylar sıralamasında, mültecilerin derin sularda ölmesi, bir mülteci çocuk olan ayla'nın cesedinin kıyıya vurması, 15 temmuz 2016 tarihinde 250 insanın şehit olduğu gecede ülkenin geldiği halleri ifaede edebilirim.

0

son 5 yılda olan en kötü olay 15 temmuz darbe girişimidir .

0

suriyelilerin ulkemize alinmis olmasi "insanlik,yardimseverlik" adi altinda cok iyi birsey gibi gozuksede bunlar ilerleyen zamanlarda bize kotu sonuclar olarak geri donecektir.
ha birde 15 temmuz darbesi var ulkemiz icin birsuru sehit verdik mekanlari cennet olsun :(

0

iktidarin tek baskan olmasi bu ulke icin cok kotu sonuclar doguracak fakat simdi degil ilerleyem senelerde bu millet bunu sindire sinre kabul edecek

0

kendi ülkemiz için söylemek gerekirse şu anda içinde bulunduğumuz ekonomik kriz, ikinci olarak da 15 temmuz darbe girişimidir.

1

ülkemiz içinse bu soru suriyeli vatandaşların resmen ülkemizi ele geçirme çalışmaları diyorum başka da bir şey demiyorum. sürekli çoğalma halindeler ve bir çarşıya pazara çıkıyorum ki her yerde arapça yazılı tabelalar. kendi ülkemde yabancı gibi hissetmeye baladım yemin ediyorum ya.

0

ülkemizdeki maden göçüğü, tten istasyonundaki patlama, ve dünyada meydana gelen deprem ve tsunami felaketleri. bir de bizdeki son tren faciası. bunları sayabiliriz.