1

burada daha soru yazmıyorum ama soru yazdığım yerlerde genelde dönüp okuyordum. çünkü kelime hataları olabiliyor veya yazdığım yazı tam olarak sormak istediğim soruyu anlatamamış olabiliyor. bu yüzden bazen düzenlemek gerek.

0

ben sorulara değil de verdiğim cevaplara bakıyorum genellikle nerede yanlış yapmışım diye veya nerede hata yapmışım diye kontrol ediyorum eğer yanlış bir cümle yazmışsın veya harf hatası yapmışsam belki argo olabilir diye yeniden yapıyorum ve varsa öyle bir şey yenisini yazmak zorunda kalıyorum şu an ederek öyle bir sorun yaşamadım ama verdiğin cevapları gene de kontrol ediyorum.

0

her zaman kontrol ederim. ne yazmışsam bakarım yanlış cümle var mı. noktalama işaretleri tamam diye bakarım.

0

evet okuyorum. yanlış falan yazmayayım diye çok dikkat ediyorum. eğer soruyu attıktan sonra da yanlışımı farkedersem hemen düzeltiyorum.

0

mutlaka okurum eger yanlis sorduysam bazen imla ve yazim hatalari soru ve cevplari daha farkli boyutlara getiribiliyor..

0

evet sistem kontrol uyarısını gördükten sonra emin olsam bile tekrar kontrol ediyorum. o da yetmezmiş gibi en ufak hatayı tekrar düzenliyorum.

0

evet bir cevap yazdiktan sonra bir yerde yanlis birsey yazmis olabilirmiyim acaba dusuncesiyle yeniden okuyorum.

0

tabikide okuyorum eğerki yanlış yazdıysam soruyu düzeltiyorum hemen.