0

tabii ki görerek almak daha iyi ama güvenilir bir site ise ve alacağım ürünle alakalı doyurucu fotoğraf ve bilgi veriyorsa zamandan kazanmak adına bazen sanal marketten de alırım.

0

ben görerek almayı tercih ederim çünkü alırsın olmaz ya da beğenmezsin bide onunla uğraşması var o yüzden dokusunu ve üstünde duruşunu görerek almaya çalışırım.

0

görerek almak daha iyi. çünkü insan alacağı malı gördüğü zaman içi daha rahat olur. fakat görmeden bir mal aldığı zaman içi rahat olmaz ve ürünün nasıl olduğunu düşünür durur. bunun için alıcının içinin rahat olması açısından görerek almak daha iyidir.

0

görerek almayi tercih ediyorum hem daha güzel hem daha faydali internet üzerinden aldin mi bi geliyr bakiyrsn aldıģına ya uzun ya kisa

1

görerek almak en güzeli desek de, migros market misal.. oranın sanalından bir çok kez alışveriş ettim. onlar en iyisini en güzelini ve en yeni tarihlileri seçiyorlar müşterilerine. ki; markette de bazen o görevlileri sipariş listelerini hazırlarken görebilirsiniz. özel arabaları vardır.. sonra da size marketin arabası ile getirirler.

1

bence görerek almak daha iyi. insan sanal marketlere pek güvenemiyor.

0

görerek almak riske girmemek açısından tabi ki daha iyi ancak internet alışverişleri hem zaman kazandırmakta, hem ürün çeşitliliği daha fazla hem de maddi açıdan daha uygun olabiliyor.

0

sanal marketler güvenilir olduklarında daha pratik.

0

sanal ortamdan gerceklesen alışverisler saglıklı diğildir. beklediğimiz ürünün istediğimiz sekilde gelmemesi söz konusudur. aliş veriş merkezleri acılımını tasıyan avm ve küçük esnaf olarak bilinen dükkanlardan gidip yerinde görerek satın almak daha saglıklı bir karardır.

0

zaman zaman internetten alışveriş yapıyorum faka görerek almak tabiki daha iyi