0

ona söylerim bundan sonra asla seni affetmeyecem diye uyarırım onu. çükü ben onu çok sevmişim değer vermişim kalbimde ona yer açmışım ama onun yaptığı ihanet olur ve bunu affedemem. niye bunu yaptın derim çünkü onu bu kadar çok severken niye bunu yapmış olacağını gerçekten merak ederim. yani sevmek bunu mu gerektirir nankörlüğü gerektiriyor diye düşünürüm ve bundan sonra da kimseyi kolay kolay sevipte onlara güvenemem. çünkü onun bende yarattığı algı yüzünden sert duvarlar yaparım o duvarlardan artık geçmek kolay olmaz. eğer geçeli bir sebebi varsa tabiki affederim ama geçerli bir sebebi yoksa mümkün değil affetmem asla. bana yapılanı unutmam çünkü, hem böyle bişeyin nasıl geçerli bir sebebi olabilir ki, demekki isteyerek yapmıştır. bende ona hayatında başarılar dileyip yoluma balarım onun da yüzünü görmemek için elimden geldiğince uzak dururum. etrafımdaki insanşarı bile uyarırım bakın o böyle biiri dikkatli olun aynı şeyi size de yaşatmasın diye.

0

nasıl bir ihanete uğradığıma bağlı. ama yıkılırdım, hiç bir şey yapmaz kendi kendimi yer bitirirdim herhalde. tabi ki insanız neticede dayanamayıp intikam duyguma da yenik düşebilirim.

0

ben teyzemin ihanetine uğradım. kalktı benm eski sevgilime yavsadi çocuk beni çok seviyordu ama ben sevmiyorum teyzeme dedi fazla güvenme dedi ben ne dion ya sen dedim yanına gittim teyzem hep ona aşk msjlari atma ben seni seviyorum falan filan numarasında aynı teyzemin numarası ve beni koyuluyoruz şok oldum zaten beni kıskanır beni çekemez yani aramızda bir yaş var zaten ben ne alırsam gider oda alırdı aynısını çok kisknclik kavga ettik o çocuk için senle kavga etmiyorum zaten ben onu sevmiyorum zora giden senin bana ihanet etmen demmekki sen benim düşmanımsin dedim yeminler etti herşey yaptı yalan söyledi ama yalan değildi beni kıskanan insan düğü için fesat olduğu için yaptı 2 sene küs kaldm hiç bir şekilde konuşmadım annem ve anneannem yapma affet dedi ben affedeyim ama ona her zaman kimim olcak hiç bir zaman guvenmicem ona dedim ve onu allah'a havale ettim allah'ından da buldu yani insan bir erkek için yeğenine düşmanlık yapmaz sadece bir kere değil defalarca yaptı hep arkadaşlarını savundu bana şuan konuşuyorum ama onu eskisi gibi sevmiyorum o bana çok şey yaşattı çok acılar verdi o bana

0

ben daha yakın arkadaşımın ihanetine uğradım için insanlara olan güvenimi tamamen yitirmiş durumdaydı olaydan sonra kimseye güvenemedim beş kimseye bir şey anlatmadım yaklaşık altı yıl sonra ilk defa dostum arkadaşım kardeşim dediğim insana günaydın onun o kadar yakındık ki yedigimiz içtiğimiz ayrı gitmiyordu daha sonra öyle bir hata yaptı ki sadece ondan değil bütün insanlardan nefret ettirdi bu durum insanları olan güvenimi tamamen bitirdi sevgili konusuna gelirsek eğer ihanete uğrarsam bu kadar acı çekmem ama dostum kardeşim dediğim insanın yani ettiğim insanın bütün yaşamı bitiriyor bitiriyor insandaki en sağlam duygu çünkü ben eğer o yıkılırsa geriye kalan hiçbir duygunun işlevi olmaz güven gerçekten çok önemli siz siz olun bir insana güvenmedikçe yaklaşmayın insanı bitiren tek duygudur ihanete uğramak başka birinin ihanetine uğrarsam bu kadar canın yanmaz ama sevdiğin değer verdiğin biri oldu mu bu çok zor yıllarca seninle gelen bir yük gibi ilk yaptığım ilk şey ise her yerden silip engellemek oldu bana ulaşmak için her yolu denedi ama yapamadı çünkü onu kafamda tamamen bitirmiştim kendin için ne yaparsın diye sorsam hiçbir şey yapamadım ne o ihaneti unutabildim nede umursamamazlık ettim hala aklımda ve hala canım çok yanıyor

0

yakın bir arkadaşım resmen bana ihanet etti. illa sevgili tarafından ihanete uğranılmaz. yaptığım tek şey o an hayatımdan çıkarmak oldu. insanlara olan güvenimin sarsılmasına sebep oldu.

0

hiç bir şey demeden o ortamdan uzaklasır evime giderim. oturup günlerce plan yaparım ama bunu gerceklestirmem hemen. senelerce her yerde her aklıma geldikce düşür bir intikam almak için en dogru planı yapar ve en doğru zamanda bunu gerceklestirmek için elimden geleni yaparım.

0

napayım. mukedderat. ya devam edicem ya da terk.

0

geri çekilip pozisyon alıp yüzüne gülüp darbeyi vurup hissettiklerini zi hissettirmek tir, ihanet intikam doğurur.