1

güzel bir ortam olması temennimiz. bilgi paylaşımlarının yapıldığı, bilmediklerimizi öğrendiğimiz, bildiklerimizi geliştirdiğimiz aynı zamanda kaliteli ve güzel vakit geçireceğimiz bir site olmasını isterim. umarım her sosyal mecrada gördüğümüz basit ergen muhabbetleri buradan uzak olur. baska bir önemli nokta da bildigimizi paylaşırken bilmediğimiz konularda da ahkam kesmemeyi ümit ederim. insan her şeyi bilemez ancak ogrenir. umarim burada da özlediğimiz kültür oluşur.

0

güzel bi uygulama .bu uygulama sayesinde beyin fırtınası oluyor. yeni bilgiler elde ediyor insan .güzel sorularla düşünme imkanı sağlar. yeni bir bakış açısı toplumun bilgi düzeyini ölçmek için iyi bir uygulama doğrusu burası açık bir gazete gibi sürekli yeni bilgiler sorular geliyor.

0

ben çok memnun kaldım
gerçekten bilgi öğren herkes birbirne soru sorması iyiki varsınız teşekkür ederim

0

para kazandırdığı için insanlara cazip geliyor bence hemde bu sayede insanlar bilmedikleri şeyleri öğreniyor veya soru sormak için bilmedikleri yeni konulara bakarak yeni bilgiler öğreniyor olabilir bu site daha geniş bir kitleye ulaşırsa inanıyorum ki insanların genel kültürlerinde gözle görülür bir iyileşme söz konusu olur.

1

güzel bir uygulama şimdilik ilerisi için bilmem en azından ben fikrimi özgürce söylüyorum.
soru sorup güzel cevaplar alabiliyorum ödemede sıkıntı olmazsa ben çok insana yölendirmeyi düşünüyorum inşallah ileri de sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum .
yapanların eline sağlık demek istiyorum .

0

gerçekten bravo insanlar fikrini kaliteli veya ediyor ve gereksiz bilgi pek göremedim.simdilik bakılacak ise gayet iyi duruyor

0

ilerisi icin kesin birşey söylenmez ama şu anda herkes kaliteli bir şekilde bilgi alışverişinde bulunup ufakta olsa ek gelir elde etmek amaçlı bulunuyor. ve sistem bu sekilde devam ederse üye sayımız fazlaca artar ve daha kaliteli vakit geçirip daha çok bilgi amaclı sorular sorup cevaplarız.

0

ekşi sözlük gibi bir platform olmaya başlıyacak bence ama para kazanmak için herkes saçma yorumlar yapmaya başlamazsa tabiki

0

herkes inşallah güzel güzel vakit geçirir

0

denemeden göremeyiz :) ama güzel bir ortamı olacak gibi

0

en azından can sıkıntısı biticek..

0

bence burada bilgi alışverişi olucak ve kültür veya kültürlerden bilgi edineceğiz gibi.

0

insanlara para kazandiricaksa insanlar burdan ayrilmaz ve cevap verdikce insanlar ogrenmedikleri bilgileride öğrenmiş oluyor faydali sorularda var

0

bence insanları geliştiren bir uygulama olmuş gelişirse eğer insanların hemen hemen her konudan bilgi sahibi olacağı ve konuşmasını bile geliştiren bir uygulama olur ellerinize sağlık :)

0

şuan için iyi bi ortam ilerleyen zamanlarda yenilikler getirirseniz çok daha iyi olacağına inanıyorum sabahtan akşama kadar burda soru cevaplıyoruz :)

1

kesinlikle iyi bir ortam oluşacak ve insanlar ileride buradan çok önemli konular hakkında bilgi almak girecekler buraya. çok faydalı, toplumu etkileyebilecek, kamuoyunda değişiklik yapmayı sağlayabilecek ve günlük hayatımızda da bir şeyleri değiştirebilecek güce ve etkiye sahip olacağını düşünüyorum. örneğin çocuk istismarı ile ilgili bir soru yazılacak altına yüzlerce cevap yazılacak ve insanlar buradan bilmesi gereken ama bilmediği yapması gereken ama yapmadığı yada yapmaması gereken ama yaptığı şeyleri okuyacak öğrenecek. bu belki de birçok hayatı değiştirecek. bilgi paylaşımı yüksek olacak. insanlar için sağlıklı ve nezih tartışma ortamı oluşacak. insanlar kendi düşüncelerini özgürce burada ifade edebilecek. bence sorumani çok güzel gelecek.

0

soru cevap blog sayfası gibi oldu. aslında burda ki sorular ve cevaplardan iyi blog yazılır.

0

iki gündür burdayım tuaf ama bi o kadar da hoşuma giden sorular görüyorum

1

güzel huzurlu bilgili olmak dileğiyle herkesin kuralları ihmal etmedigi

1

sitenin nasıl gelişeceği bizim elimizde. saygının hakim olduğu bir yer olarak kalmasını diliyorum.

siteye katkı sağlamaya çalıştıkça kendi bilgi ve görgümüz de gelişecek gibi duruyor. heyecan verici. :) ama kullanıcılar çoğaldıkça işler zıvanadan çıkabiliyor da. örnekleri görüldü:)