0

ben şuan 26 tl yi geçtim. biraz daha biriktireyim öylr çekeyim diye düşünüyorum. yani çekmişken neden yüklü bir para çekmeyeyim ki? değil mi ama? en azından 50-60 tl alsan yine az çok birşeyini karşılıyorsun yani o paraya. limiti geçmişken biraz uğraşmak istiyorum açıkçası. banka hesabımdaki parayı da arttırmanın yollarını aradığım için şua buraya yüklenmeye çalışıyorum.

0

gunlerdir uğraşıyorum ama bur türlü 25 göremedim.

0

benim suan 34 tl mi ne kazancim. 50 tl cektigimde oldu, eski hesabimla 75 tl cektigimde olmustur acikcasi. daha fazla kazancin olsa daha fazlasini da yatirirlar hesabina. ondan hic suphen olmasin. yani tek sorun senin burada olabildigince aktif olup kazanc yapabilmrk. alt limit 25 tl. ust limit yok.

1

soru anlaşılmıyor niye ne parası veriyor ki belirlediği ücret üzerinden insanlar kazanıyor o da kuruş kuruş bu kuruşlar nasıl büyüyebilir yüzlerce soru cevaplasan 2 3 lra etmiyor bu nasıl mantık

2

bence yüklü değil 500-1000 tl arası olması gerekirdi.

3

nereden bilelim bunu arkadaşım.. kimin kaç lirası var.. çok zaman harcayan, emek veren, kayda değer sorular soranlar mutlaka daha çok kazanacaktır.

2

galiba site yeni. umarım daha yüksek miktarlarda kazanırız.

1

limit 50 tl idi... iste site daha yeni olduğu icin bi dusurelim demislerdir. hani ödemeler yapılsın güven kazanilsin diye. yoksa normalde 50 tl ye ulaşmak zor değil burada. sadece biraz dikkat gerekiyor o kadar.

1

soruyu anlamadim tam.

kazanabileceğiniz ücret sınırsız. kafayı kırıp buradan çıkmayıp çok iyi paralar kazanabilirsin. hem boş boş zaman geçirmemiş olursun. sosyal medya falan kötü alışkanlıklar bunlar.

1

verdiği ücret güzel gözüküyor ne kadar kazanacağın sana kalmış.

1

kişiye göre değişir bana göre iyi ama