0

arveles iç geçer bunun için bir başlık açmaya gerek yok :)

0

baş ağrısının su tüketimi azlığından dolayı olduğu geçmektedir çoğu yerde. günlük su ihtiyacınızı karşıladığınızda geçebileceğini düşünüyorum.

0

ne tür bir ağrı acaba migren ağrısı mı ? yoksa normal bir ağrısı mı bilmiyorum ama önereceğim tek şey soğuk suyla şok yap baya soğuk olmalı kan alışı olmadığı başta ağrı meydana gelir.bir çok baş ağrısının nedeni budur.soğuk suyla şok yap ve karanlıkta uzan hatta gözlerini de bağla .ayaklarının altına yastık koy bira yüksek olsun ki kan akışı olsun.migren atağı ise kesinlikle a migren kullanın derim ben benim migren atağım tutunca hiç bir yöntem işe yaramıyor eğer ilacımı geç alırsam soluğu hastanede alıyorum.

0

nasıl bir ağrı olduğunu bilmiyorum ama eğer bu ağrı enseden gelirse ve başının sadece bir kısmı arıyorsa bu kesinlikle miden ağrısıdır ama sadece alın bölgen göz çevren ağrıyorsa buda sinüslerin dolduğu anlamına gelir eğer migren hastasıysanız öncelikle yapmanız gereken tek şey elleri ve ayakları buz gibi suyla yıkamak hatta suyun içinde bekletmek ondan sonra gözleri bağlayıp asla ışığa bakmadan uzanıp uyumayı denemek eğer buda fayda etmedi ise migren masajı yapmak migren masajından sonra tepede bir karıncalanma hissediyorsanız bu damarların açıldığını ve ağrınızın hafifledi anlamına gelir eğer masajda işe yaramaz ise acile gitmenizde fayda var ben kendim yedi yıldır migren hastasıyım ve şimdiye kadar yapmam gereken her şeyi yaptım hastalığım ciddi boyutta ilerlediği için ben de tek çözüm ilaçlar oluyor ne kadar ilerlerse o kadar zorlaşıyor ama size tavsiyem aç kalmamaya çok fazla kahve tüketmemeye sigara içmemeye ve uykusuz kalmamaya dikkat edin çünkü migreni tetikliyor yani en büyük etkenler bunlardır diğer bir yandan bunun ameliyatı daha var ama doktor %70 riskli demişti masada kalma ihtimalin yüksek demişti ve migren ameliyatı olan iki arkadaşım var ikisi de yaklaşık bir yıldır yüzü ve gözleri mor dolaşıyorlar kafatasından aşağıya sarkan borularla geziyolarbu durum beni ciddi oranda korkuttu benim için çözümü olmayan bir hastalık sadece dikkat et derim ben sinüslerin boşaltılması için ise hastaneye gitmen gerekiyor kulak burun boğaz bölümü bunu yapıyor sinüsleri boşalttıkdan sonra başarısından tamamen kurtulursun

0

bol bol su için hatta içine çubuk tarçın atıp öyle için ve nane yağı ile mesaj yapabilirsiniz

1

masaj yap eğer geçmezse soğuk suyla başını yıka çok iyi gelir eğer yine geçmez ise toi karnına parol ilacı iç geçmiş olsun

1

bir tane salatalığı soyup kabuklarını alnınıza koyun. soyduğunuz salatalıktan 2 dilim (yuvarlak) kesip göz kapaklarınıza koyun mutlaka rahatlatacaktır. ve yeterince su içtiğinizden emin olun vücudun susuz kalması baş ağrısı yapar.

1

masaj yapabilirsin aqri kesici iç sonrada gözlerini dinlendir uyumaya bak geçmiş olsn

2

parmaklarınızla masaj uygulayabilirsiniz. gün içerisinde az su içtiyseniz su için. kasla alakalı bir ağrıysa sodada iyi gelecektir.