0

karını ağrısı genelde soğuk algınlığında ortaya çıkar o yüzden ayaklarımızın olduğu kadar sıcak tutmaya çalışırsan karını ağrısı geçecektir ayaklarımızın altına su torbası sıcak su torbası koyabilirsiniz karınıza koyabilirsin sıcak su torbası eminim geçecektir ve ağrı kesiciler almak istemiyorsanız tabi bu yöntemi kullanabilirsin ama kesicilerle de karın ağrısı geçiyor

1

genellikle karın ağrısı için doğal olarak öncelikle bir şey yapmıyoruz bazen bir iki saat içinde geçer eğer 1-2 saat içinde daha şiddetlenirse geçmezse hemen acil bölüme gidilmeli.

0

doğal yollarla ilaç kullanmadan geçebilecek bir ağrı tabiki şiddetli ağrılar var ise mutlaka bir hekime başvurmak lazım. hafif agrilardakarini sıcak tuketmek şekerli ılık su tüketmek iyi gelir .

0

karın ağrıları çoğu kişilerin yani insanların canını yakan ve can sıkıcı bir duruma gelen bir ağrı çeşididir.karın ağrılarını geçirmek için gerekli ağrı kesici ilaçlar kullanılabilerek ağrı kesilebilir.diğer bir yöntem olan ağrıyı kesmek için doğal yollardan doğal ot çeşitleri ile çay yapılarak içilerek ağrı kesilebilir.

0

bitki çayları içilebilir , sıcak su torbası koyulabilir özellikle ayakların üşümesi engellenmelidir.

0

eğer karnın ağrıyorsa bir çay kaşığı çiğ türk kahvesi ye gerçekten de hemen karın ağrısı geçiyor. genellikle benim annem böyle yapar ve hiçbir şekilde karın ağrısı falan kalmazdı ilaç bile kullanmana gerek yok yani gerçekten türk kahvesi çok iyi geliyor ama çiğ bir şekilde yiyeceksin hani midem bulanabilir artık gözlerini kapat o şekil ye faydasını göreceksin emin ol ki; çok faydası var diyebilirim.

0

karın ağrısının şiddeti ve neyden kaynaklandığına göre değişir. üşütme ağrısı kasıktan yukarı doğru yanma şeklinde olur ve sıcak su torbası koymak, ayakta sıcak duş almak, kekik çayı içmek iyi gelir. kasık çevresinde toplanıyorsa bayanlarda dönemsel sancı olabilir ve yine sıcak su en iyi yöntem bunun yanında civan percemi çayı da içilebilir. karın ağrısı mideye ve böbreklere doğruysa ve batma şeklinde hissediliyorsa kimyon çayı en iyi yöntem olmakla birlikte tercihen rezene çayı da iyi bir çözümdür. sağ tarafta toplanan ağrılarda siddetlenme olursa doğruca hekime gitmek gerekir. ve önlem olarak sağda hafif ağrılarda da sıcak su uygulamak doğru olmaz apandisit belirtisi olabilir. karın ağrısı bele vuruyorsa yine sıcak su iyi bir fikir değildir. parol ağrı kesici haricen kullanıldığı için alinabilir.

0

karın ağrısının geçmesi için ilk önce bilinçli bi şekilde bildiğiniz bi size uygun olan ağrı kesici bi ilaç içmelisiniz eğer geçmesse veya ilaç kullanmak istemesseniz doğal yöntemlerle istiyosanız eğer karnınıza sicak su torbası koyabilirsiniz aynı zamanda kasıklarada iyi gelir sicak su torbası geçmesini ağrınızım dinmesini sağlar ilacı içip bunu yaparsanız ağrınız kalmaz