0

bence de böyle bişey yapılmalı ama sorular googleda cevabı olan türden hani tarih yazılısı gibi değil de daha çok merak etiketi altındaki sorular gibi açık uçlu olmalu ve cevabın özgün olup olmadığı kontrol edilmeli. çünkü sorulara alakasız bi şekilde abuk subuk cevap verenler ya da üç sayfa random atanlar görüyorum onunla verdiğimi z emek bir olamaz ben bugün 7-8 saatimi burda soru cevaplayarak geçirdim beynim uyuştu

0

isteyen üye olmalı bence.ne tür sorular sorulabilir ki,google çıktı mertlik bozuldu.ordan bakar cevap verir zaten illa üye olmak istiyorsa.bilgi ayrıcalıklı bir konuma yükseltilmemeli benim kanaatime göre.böylelikle birgün mutlak olarak farkedilmesi sağlanır bilginin.gerek meraktan gerekse sevgiden mutlaka birşeyler öğreniyor insan.

0

bence pek hoş olmaz burası öyle seçmeli üye alımıyla pek bir yol kat edemez bence bu hali iyi

0

bence olmamalı çünkü herkesin paraya ihtiyaci var gerek yok böyle bir uygulamaya benim tahminim bu yöndedir.

0

bence de olmalı bu siteye üye alımında. çünkü siteye her yeni gelen yazar kendi kafasına göre çokça soru sorabiliyor. yok bu ilin tarihi yeri, yok bu ilin plaka kodu, yok bu ilin kaç köyü,ilçesi var. ve bir iki ili de sormuyorlar. sıradan bir başıyorlar atık anasayfam bu saçma sorularla doluyor.

0

kesinlikle çok güzel düşünmüşsünüz. yani evet güzel bir kaynak hem bir şeyler öğrenmek hemde para kazanmak adına. bunu suistimal eden çok insan olduğunu düşünüyorum. para kazanmak adına o kadar saçma şekilde sorulmuş sorularla karşılaşıyorum ki şaşırıp kalıyorum. hatta bence yaş sınırı da getirilmeli. yada belli gruplara ayrılabiliriz. ben su sitenin neredeyse ilk zamanlarından beri buradayım. yeni gelen arkadaşlar bizim daha önceden bir çok kez karşımıza değişik şekillerde çıkan soruları soruyorlar. bunun için onları suçlamıyorum çünkü bilmiyorlar yeni gelmişler siteye ve tabii ki soru sormak istiyorlar. ama biz neredeyse birebir sorulara aynı cevapları vermekten çok sıkıldığımızı düşünüyorum. bir başlangıç seviyesi olabilir yeni gelenler için burada bu siteyi tamamen anlayıp ona göre devam edebilirler zaten siteye uygun olmayan , kurallara uymayan insanlar site yöneticileri tarafından banlanıyor. böylece belli seviyeye ulaştıktan sonra tam anlamıyla üye olabilirler. ya da bizler için değişikliğe gidilebilir. bizim için ayrı bir alan oluşturulabilir. böylece artık görmekten aynı cevapları vermekten bıktığımız sorularla karşılaşmayız. hem kazanç açısından da farklılıklar olması gerektiği kanaatindeyim. hepimize belki bunu sağlayamazlar belki ama site de çok aktif uzun zamandır yer alan kişiler için yapılabilir bu. site yöneticilerimizin eminim ki bu konu da düşünceleri vardır ve kısa zamanda da uygulamaya geçerler bu fikirlerini.

-1

herkesin üye olmaya hakkı var diye düşünüyorum

0

herkes bi yere üye olabilir ama üyelik herkese verilmemeli bazıları kendi çıkarları için herşeyi yapabilen insanlar etrafımızda

0

sitenin kalitesini düşüren insanlar olmadığı sürece böyle birşeye gerek olduğunu düşünmüyorum.

1

bana göre proje belli bir aşamaya geldiğinde ön onay süreci olmalı. yazarlar ısınma turları atmalı. isınamayanlar sistemden uzak durmalı.