0

evet ben bunun farkındayım. hem bilgi sahibi oluyoruz hemde kazanc elde ediyoruz. diyelim ki bi soru soruluyor “ recep tayyip erdoğan kimdir?” ve gene olasılık olarak bu sorunun cevabını bilmediğimi düşünelim, hemen internetten bir araştırma yapıyorum. kagıt kalemle notlarımı tutup önemli olanları seciyorum. sorunun soruldugu sayfaya gelip not aldıgım bilgileri kullanarak bir metin oluşturuyorum. bu metin ögrendiğim bilgiler ile tamamen kendi sözlerimi iceren bir metin oluyor. bu sayede uzun bir metin yazıp çok daha fazla kazanc elde edebiliyorum. fakat uzun yazacam diye sacmalamadan bir yazı yaza biliyorum. hemde bu sayede bilmediğim konular hakkınsa bilgi sahibi oluyorum. bu yüzden sorulan soruları cevaplamadan önce bi araştırma yapmak bizim acımızdan çok daha faydalı bir davranış oluyor.

0

evet tabi ki. hatta bir soruyu görüp cevabı gerçekten merak ettiğim oluyor. o açıdan çok faydalı bir uygulama olduğunu düşünüyorum.

0

burada karşılaştığım ve hakkında bilgi sahibi olmadığım sorulardan yola çıkarak internette ve kitaplarda araştırma yapıyorum. bu da benim gelişmemi ve bu bilgiyi sizlere aktarmama yarıyor.

0

evet bu sayede bilmediklerimi öğrenmiş oluyoruz faydalı.

0

tabi ki farkındayım bilmediğimiz bir şeyleri biliyormuş gibi davranmak cahillikten başka bir şey değil .

0

araştırma yapmak her zaman için iyidir de bazen çok zor soru soruyosunuz

0

kesinlikle bizler için çok değerli olduğunu düşünüyorum. hem para kazanıyoruz hemde aynı zamanda bilgi ediniyoruz gerçekten çok iyi bir fırsat bu bizler için boş zamanlarımızı değerlendirebilmek için oldukça güzel bir sistem olduğunu düşünüyorum. hem bilgi edin hem kafa dağıt hemde para kazan bir insan daha ne isteyebilir ki :)

0

sadece burda degil her konuda da araştırma yapmak alışkanlik olucak artık. körü körüne bişeyler yapmak değilde araştırarak emin adımlarla ilerlememize destek oluyor uygulamanız. başarılı bir hareket.

0

evet. para kazanmak için yapıyor olmak gerçekten bizi teşvik ediyor ve para kazanabilmek için bilgi bulmak zorunda kalıyoruz ve ister istemez araştırma yapmak durumunda kalıyoruz. ayrıca cümle kurma yönümüzü de geliştirdiğine inanıyorum. ben başarılı bir site olduğunu düşünüyorum. farkında olmasak da bize para dışında bir çok şey katıyor aslında.

0

bilmediğimiz sorular için araştırma yapmak yararımıza olur

3

bilmediğimiz konularda sallamayalım mı diyorsunuz? :)

0

belki de bu projenin asıl amacı insanları araştırma yapmaya sevk etmektir.