0

çok oynardım şans oyunu bir keresinde 3 liraya 1.500 lira veren kuponum 90+ larda atılan bir gol yüzünden gitmişti o para çok lazım olduğu için sinirden ağlamıştım ama iyikide bıraktım bence hiç bulaşma elde avucunda ne varsa alır kardeşim hastalık haline geliyor insanda bağımlılık yapıyor o yüzden kimseye oynaması için tavsiyede bulunmuyorum bulunmamda.

1

benim şans oyunları ile pek ilgim olmadığı için paylaşmaya değer bir deneyimim de yok. milli piyango bileti bile almam. bir kaç kez kazı kazan denedim ve hiç bir kazancım olmadı. :d ben de bunu kendim için bir işaret kabul ederek uzak durdum bu tip oyunlardan .

0

bir gün babam oynarken ondan kopya cekerek rakam sallamıştım. o 5 tutturdu bende 4. daha sonra zirvede bıraktım bende.

0

bu güne kadar bir çok sans oyunu oynadım. tecrübe edindim, ve ögrendim. oldukca riskli fakat en çok ve en karlı kazandıran bir oyun türüdür. sanal veya reel iddalar gibi bi çok secenegi mevcuttur. bu güne kadar bir çok insana yüklü miktar para kazandırmıştır. bu işe girilmeden önce bazı konular hakkında bilgi sahibi olmak gerekiyor. mesela futbol için bir idda düşünüyorsanız bilmeniz gereken çok sey var. mesela fenerbahçe ve galatasaray macına idda yapcaksınız. önce internetten iyice bir arastırma yapcaksınız. son bir ayda kac takımla maç yapmışlar, kaç takımı yenmişler,kaç takıma yenilmişler,hangi maçlarda kaç gol atmışlar,kaç gol yemişler,hangi oyuncular kırmızı-sarı kart görmüş,kac kere ataha kalkmış,kac kere tehlikeli atak yapmış,bunlaru iyice arastırın. sonra karsılaştırma yaparak hangi takımın daha üştün oldugunu düşünüyorsanız o takım için ücret yatırın.

0

ben üniversitede çok fazla oynardım şans oyunu. birkeresinde çok küçük bir oranla büyük miktar parayı kaçırdım. tek bir maçtan dolayı. o gün soğudum şans oyunlarından.