0

hayat en kısa tabiriyle doğumdan ölüme kadar geçen süredir. bu süre içerisinde ilk olarak ailemizi tanırız. daha sonra dış çevreye açılmayla birlikte arkadaşlıklar kurarak sosyal hayatımız oluşur. bunu evlilik, çocuk sahibi olmak vs. şeklinde olaylar takip eder.

0

hayat içinde var olduğumuz dünyanın ve bu dünyanın içinde olan bir avuç insanın yaşama şeklidir. hayat nefes almaktır aynı zaman da. siz yaşadıkça nefes alırsınız hayat bir döngü şeklinde akıp gider. her insanın belli bşr yaşama süresi hayat biçimi vardır. biz insanlar genel olarak çalışarak yuva kurarak veya çocuk yaparak bu döngüyü sağlıyoruz yaşadığımız bu evrenin içinde. hayat bize bir çok şeyi sunduğu gibi bütün bunları elimizden aldığı zamanlara da karşılaştırır bizi en beklemediğimiz anda vuruyor ya da bu vurmalara hayat değilde belkide biz neden oluyoruz ancak yaşadığımız o hayatın akışına öylesine kapıldığınız için bunu göremiyoruz. hayat yaşam biçimi insanın yaşama gayesi koşturması çabalaması emeği demek oluyor. hayat tüm canlıların tüm evrenin yaşamı için akan bir ırmak gibi yeşeren bir dal veya kopan bir yaprak gibi. uğuldayan bir rüzgar yakan bir alev gibi hayat. insanların var olması hayat.

0

hayat bazen 1 dakika, bazen 1 saniye bile sürmeyen, bazen de 100 yıldan bile uzun süren bir süreçtir. ne kadar uzun olursa olsun, hayatın sonlarına gelince hayatın kaç yıl olursa olsun aslında çok kısa olduğu anlaşılır. çok uzun olmasına rağmen aslında çok kısa olan bir süreçtir

0

hayat kısaca acıklanacak bir şey diğildir. hayat yaşadıgımız bu dünyada verilen ısımdır. hayat sevdiklerimiz ve güvendiklerimiz ile gecerse cok daha güzel olur. bir’de aşık oldugunuz birisi varsa iste o zaman hayat cok daha degerli olur.

0

hayat güzel rabbim tüm güzellikleri vermiş yani yaşamakta güzel ama yaşamayı bilene güzel. hayat hayata acimsiz diyorlar ama insanlar acımasız sadece hayatla insanlığı karıştırıyorlar hayat demek benim için oğlum demek annem ,babam,kardeşlerim ,demek hayat benim için hayat arkadaşım eşim demek daha nasıl anlatayım işte hayatımda bunlar olduğu için hayat bana güzel .

0

hayat doğum ile ölüm arasında geçen süredir. her insanın hayat süresi farklı.

0

çalışıp ölmeden önce ki günleri güzel yaşamaya çalışmak.