4

alışverişlerinizi hangi marketlerde yaparsınız?

ben şoktan yaparım hem yakın hemde güzel yanı

7 cevap
0

babamın çalıştığı marketten alırız. bsbam oranın konfeksiyon bölümünde müdürü olunca.

0

eger ev için bir alişveriş yapılması gerekiyorsa ben çagdas zincirlerini tercih ediyorum. bunun nedeni hem kaliteli hemde uygun fiyattan satılan ürünlerdir. ankara ve eşkisehirde en çok bilinen ve tercih edilen bir markettir. toplamda 132 tane falan subesi vardır.
ama eger alışverişten kastımız kıyafet ve ayakkabı gibi ürünlerse koton ve lcw tercih nedenimdir. türkiye genelinde en bilindik,en ucuz,en kaliteli,ve en çok tercih edilen markalardır. türkiye genelinde oldukca fazla subesi vardır.

1

özellikle tercih ettiğim bir market yok evine yakın olan yolumun üstü olan marketleri kullanıyorum

1

meyve sebzelerimi yazın mevsimindeyse bulunduğum şehirdeki bahçelerin kenarlarında satış yapan üreticiden alıyorum direkt. bahçe dönemi değilse çağdaş marketten alırım. gerçekten kaliteli ve taze bu marketin manav reyonu. hem de her zaman...

diğer malzemeler konnusunda özellikle tercih ettiğim bir yer yok. pahalı bulduğum marketler gidip boşuna fazla para ödemem ama toptan satış marketlerinin herhangi birinden alırım.

sitemizde bir marketimiz var zaten. market sahibiyle de ilişkilerimiz iyidir site ahalisi olarak. eski bakkal sistemi gibi bir şey. biraz pahalı ama acil durumlarda ya da uzağa gitmeye üşendiğimizde oradan da alışverişimizi yapıyoruz. ekmeğimizi falan zaten oradan alıyoruz.

1

genelde hepsiburada dan alıyorum deterjan vs şeyleri. bim yerel marketimiz bilmar.

0

kıyafet lcw market ise çağdaş şuan ikisinden de memnunum aradığımı bulabiliyorum

1

a101, şok, bim genel olarak buralardan alışveriş yapıyoruz. en ucuzu bu marketler :)