0

poşetleri satana kadar parayla geri alsalar ya daha mantıklı hem geri dönüşüm olur hem millette kazanır.

0

bence gayet guzel. suan bile marketlerde parali olacak diye acilmamis poset alanlar vsr. hrle araligin son zamanlari daha da artacak. ki bizde onceden beri marketten kullanacagimiz posetin bir iki fazlasini alirdik hrp cop poseti yapariz ya da koydeki evde poset olmuyor oraya gotururuz diye. bu sayede millet onu yapamayacak. 10 kurus olsa millet "amaaann caniim, 10 kurus ne mi. 50 kurus vereyim de 5 tane alayim" der. boyle yapilmssinin sebebi dogaya pset aalinimini biraz daha azaltmak. reklamlarla olacak is degil cunku.

0

25 kurusa normal poset satilmayacaktir sanirim daha da agir yukleriniz icin olanlar satilir.amerika da da bu sekilde poset parayla ama baya kaliteli

0

tabi ki uygun değil. aylık alışveriş yaptığımızda bazen çift poşet de kullanılması gerektiğini düşünürsek 5 liraya kadar poşet parası verebiliriz o zaman. zaten ücretlendirilecek olması saçmalık. israf filan bahane. 10 kuruş da olsa ona da zamanla zam yaparlar. yeterli tepki gösterilmiyor çünkü.

0

10 kuruş olacak diyorlardı 25 kuruş abartı olmuş milleti file sistemine itecekler yine yada olaydan önce alınan torbalar patlayıp çatlayana kadar kullanacağız ama bunun bilgisini bilen birisi zaten onu öyle kullanıyor neden böyle bir amaç oldu onu bilmiyorum

0

çok merak ediyorum biz posetimi yicez de poşeti parayla veriyorlar. çok saçma gerçekten güzel ülkem ne hale geldi ya insanlari anlamış değilim yakinda poşetleri yeriz madem bu kadar değerli oldu bu poşet ,saklayalim lazım olur.

0

çok pahalı bence. bez çanta kullanacağız mecburen.

0

bence naylon poşet yerine kumaş poşet olmalıdır. naylon olacaksada bedavaya olmalıdır. elimizde taşıyacaz mecbur...

0

poşetten tasarruf yapabilmek için güzel bir uygulama. millet alacaklarını poşetliyor artı evde lazım olur diye 5-10 tane ek poşet alıyor, bundan öyle bir şey yapamıyacaklar.

0

10 kuruş neyine yetmiyor anlamıyorum para para