0

makyaj tabikide iyidir ama aşırı derecede abartan var. doğallık her zaman daha güzeldir

0

yapmasını biliyorsa abartabilir de. bu gayet normal. kadın kendini nasıl güzel görüyorsa o şekilde boyanır da giyinir de. şahsen ben de bazen abartılı makyaj yapabiliyorum. çünkü kendimi öyle çok daha iyi çok daha güzel görüyorum. allah herkesi güzel yaratmıyorki. insan kendini beğenmeyebilir. botoks gibi işlemlerdense makyajla boyanırım daha iyi. yapmasını bilen herkes aşırıya kaçabilir.

0

her zaman abartılı makyaji sevmem ve yakışmaz kimseye az olsun sağlam makyaj olsun.

0

ben makyajın daha hafif olanını tercih ediyorum. kimisi abartılı makyaj yapıyor bana göre farklı gelse de çok umrumda olmuyor sonuçta onu kınamak veya yargılamak benim haddime değil. nasıl ki ben sade makyajı seviyorsam o da abartılı makyajı seviyor deyip geçerim.

0

abartı makyajdan midem bulanıyo diyebilirim böyle pasparlak yanaklar simli farlar mosmor dudaklar falan çok değişik uzaylı gibi gözüküyor gözüme makyajın bile doğal olanı var niye bakkala bile gece klübünden beş dakika önce çıkmış gibi gidiyolar anlamıyorum ama mecbur saygı duyucaz yani.

0

bazen ciddi manada guzellestirdigi kadınlar vardır. ama çoğu zaman bir başkasına dönüştürüyor.

0

ben kadınların sadeliğinden yanayım. kadın her hali ile güzeldir.

0

açıkçası tam makyaj yapmıyorum. o yüzden hem cildim daha iyi görünüyor hem de zarar görmüyor. genellikle evde doğal şeylerle yüzme bir şeyler sürüyorum. mesela bal ve limon karışımını yüzüme sürüyorum. bu maske hem yüzünü parlaklaştırıyor hem de sivilcelerimi kurutuyor. bazı kadınlar gerçekten yüzünde sanki badana varmış gibi gözüküyor. çok itici gözüküyorlar ve çirkin gözüküyorlar. az bir makyajla en azından duvar olabilir. bunlar genellikle kendini beğenmeyen kadınlar genellikle.

0

ben makyaja karşıyım her zaman. kendi güzelliğiz varken neden kimyasal ürünler kullanarak yüzünü bozuyorsun ki, yüz olacak diye o kadar kimyasal madde sürüyorsun, sürerken bir şey yok ama bir sürmesen gözenek iyice büyüyor, sürekli sürülen makyaj’a alışan yüz artık şekil değiştiriyor. işi için makyaj yapanı anlarım, sırf müşterilere güzel görünmek için yapılır. çünkü o iş yerin politikası odur, güzelliğinle müşteriyi çekmen lazım. ama diğer kadın veya kızları anlamıyorum. erkeklere mi güzel görünmek için yapıyorsun, hayır erkekler makyajı sevmez ki eee kime yalıyorsunuz hemcinslerinize o makyajla ben daha güzel demek için mi yoksa, evet bundan dolayı herhalde. ben anlamıyorum sırf karşındaki, çevrende hemcinsleri makyajıyla, gözüylen ben senden daha güzel mi demek istiyorsunuz. sırf çevrenizdeki kadınları, kızları çatlatmak için neden bir kişi vücuduna zarar verir. ben makyaj yapanları hiç sevmem doğal güzel daha iyi ha yapılacaksa illa çok hafif göze batmayacak şekilde yapılmasından yanayım. ben evleneceğim kızı annem beğendikten sonra itfaiye su borusunu getirip yıkıyacam ki dolandırıcı olmasın diye sonra alacam.

0

yeter ki yapmasını bilsin abartılı da yapabilir, doğal da canı nasıl istiyorsa öyle. çünkü kadınlar başkaları için makyaj yapmazlar kendileri için yaparlar. o kendisini öyle güzel hissediyorsa öyle yapsın. benim takıldığım tek nokta makyaj yapmasını bilmeyen kadınların makyaj yapması. ablacım hiç mi bir yerden bir şey görmedin, öğrenmedin. ya kendilerini ruh gibi bembeyaz yapıyorlar ama biz görüyoruz boynunu ellerini onları da boya bari beyaz olmak istiyorsan, yada kapkara oluyorlar. önce cildinize uygun bir ton da puda mı fondoten mi kullanıyorsun ne kullanıyorsan artık al yoksa komik duruma düşüyorlar işte.

0

badana yapmis kadinlar bana cok cirkin geliyor ve baska seylere benzetiyorum

0

makyaj yapmayı ben de severim ama aşırısı avam duruyor.

1

bence hiç hoş bir görüntü ortaya çıkmıyor ve onlar bunun farkında değiller. hem ciltlerine zarar veriyorlar hem de boşuna para israfı :)

0

abartılı makyaj yapanlara, itfaiye’nin tazzikli suyu getirip yüzünü yıkayasım geliyor.

0

bir kadın olarak yapay buluyorum. ne gerek var hem kendini bu kadar çabuk yaşlandırıp hemde cildini bu kadar yormaya. özgüven eksikliği kaynaklı olabilir. yarım kilo dudaklar,uzun takma kirpikler. makyaj yapılmalı ,kadın kendini iyi hissetmeli gerekirse bir ruj,hafif bir makyaj da ön plana çıkartılmalı. benim lafım 19 olup 30 görünen kadınlara.

0

palyaço gibi görünüyorlar çok itici herşey dozun da iyi

1

çok itici herşeyin fazlası zarar sade ve doğala yakın makyaj tercihimdir ;)

1

şahsen boya küpüne düşmüş gibi görüyorum o kadar abartı o kadar iğrenç