0

bazı insanlar neden paylaşmayı sevmez? bu egoistlik midir?

bugün internet üzerinden para kazanabileceğim uygulamaları araştırırken burayı keşfettim. ve, bu siteye geldim. bir geldim ki, başka bir sitede gördüğüm isimlerin büyük çoğunluğu burada.. bir yandan merak ederken şunu düşündüm, günlerce burada olanlar neden bizlere de özelden bile olsa (alenen yasak diye biliyorum) bilgilendirme yapmaz. bu ben kazanayım, senin ruhun duymasın mudur olay?

5 cevap
0

herşey paylaşılmaz insan için önemli olan bir değeri bulunan şeylerde vardır fakat topluma ve bana yararlı olan ne varsa paylaşılabilir örnek bu siteyi kullanıpta paylaşmamak insanın hem kendisine hemde başkalarına pek zararı olmaz da paylaşsa bundan daha iyi sonuçlar alabilirdi çünkü referans geliri olucak ve diğer insanlarada kazandıracak bu durumda ancak genelde paylaşmayı sevmeyen insanlara bende o gözle bakıyorum bazı durumlarda yalan söylemeyeyim şimdi.

0

bencillikle alakalı bir durum tamamen ben paylaşmayı çok severim hatta paylasmazsam kendimi suçlu hissediyorum . o yüzden paylaşım duygusu olmayanların ne düşünerek bunu yaptıklarını pek tahmin edemiyorum malesef . ama ne güzel demişler hayat paylaşınca güzel bunu unutmamak lazım .

0

bazı insanlar bencil oldukları için hep ben düşüncesine kapılır ve kimse ile bir şey paylaşmaz. bu durumda sadece kendine önem verdiği için egoist bir davranış denile bilinir.

0

culda o siteyi biliyorum bana kalsa ben herkesi cagircaktim ama hesabım kapandı sorumani'ye geldiğimi öğrenmişler tabi sorumani'ye gelirim neden gelmicez paramı da vermediler benim hatta 80 tl kaldı orda yani yoksa ben sorumani'yi çoğaltıp ayakta tutmak için herkesi cagircaktim

1

paylaşmak nedir , nasıl mutluluk verir? bu duyguyu tatmayan yaşamayan insan anlayamaz. onun için bencillik bence.