0

insanlar özellikle pazartesi günlerini hiç sevmezler.

0

calisanlar çin iş başı yaptiklari icin yoğun bir tempo basliyor, yorgun argin dönuyörlar evlerine buda pazartesi gunleri icin sorun oluyor.

0

ben calismiyorum malesef yinede hafta başını sevmiyorum hafta sonlarını seviyorum çünkü neden hafta sonları rahatlığa alisiyoruz geç kalkiyoruz pazartesi olunca okul oluyor erken kalkmalar pazartesi atlatincada diğer günlere alisiyorum cuma günlerini çok seviyorum hafta sonu bende dinlenmiş oluyorum pazar günlerini pek sevmem cadede kimseler olmuyor burda sesizlik herkes evinde biryere oturmaya gidemiyoruz herkes kalan islerini yapıyor.hafta içleri hareketli geciyor.cekde ler bile öğrenci gezmeye giden bayanlar çalışanlar hafta sonunu onlar çok sever çalıştıkları için bize hergün aynı

0

insanlar hafta başını sevmemesinin nedeni hafta sonları dinlenip arkasından pazartesi gelmesini istemez. isterlerki insanlar tüm günler hafta sonu gibi olsun. sürekli dinlenme modunda olsun. o yüzen genellikle pazartesi günleri pek sevilmez. hatta pazartesi sendromu diye bir terim vardır. bu terim bundan dolayı çıkmıştır. hafta sonunu evde ya da şurda burda tatil ederek geçiren kişiler haftanın ilk gününü pek sevmezler. pazartesi ilk iş günü olması, özellikle işini sevmeyen insanların daha çok hoşuna gitmemektedir. onlar adeta nefret ederler. hiçbir zaman pazartesi gelmesini istemezler. ayrıca tüm dünyada pazartesi günleri ilk iş günü olduğu için büyükşehirlerde müthiş bir trafik sorunu vardır. bu durumda insanları çileden çıkarmaktadır.

0

iki gün tatilden sonra çalışmak insanları sıkıyor çünkü. bide mesela çarşamba yada perşembe günleri kimse rahatsız olmuyor o zaman alışmış oluyorlar çünkü. mesela ben pazartesi okul başlıyor diye sevmiyorum çarşamba falan az kaldı az daha dayanayim diyorum ama cuma gibi gelince on be bugün bitti diyorum sonra tatil oluyor tekrar başlayınca istemeye istemeye gidiyorum okula ama hep böyle oluyor .

0

is basidir,egitim basidir.:)
odeme gunudur.:))

0

insanlar hafta sonları evde yatmaya alıştıkları için pazartesi günleri çok zor gelir. ama insanın sadece kendini kandırdığını hepimiz biliyoruz. çünkü diğer günler gibi ve hiçbir farkı da yok. sadece iki gün üst üste işe gitmediği için bir insan pazartesi günleri ona sadece zor geliyor.

0

bence dönüp dolaşıp başa gelmelerinden dolayı hafta başını sevmiyor insanlar.