0

benim kilo almak veya vermek gibi bir sorunum yok çok şükür öyle sağlık sorunum yok

0

ben istediğim zaman kilo alıp, istedim zaman kilo verebiliyorum. şükürler olsun kilo problemim yok.suan kilom ideal boyuma göre yani uzun zamandır bu kilo ile devam ediyorum. inşallah ileride de bir sıkıntı olmaz doğum falan yaptığımda çünkü doğumdan sonra kilo vermek çok zor.

0

yani yiyip kilo alamayanlardan değilim yemeyip kilo almayanlardanım ya yersem gayette güzel kilo alabiliyorum ama yemek yemeyi çok fazla sevmediğim için kilom her zaman sabit olarak kalıyor. şu an 52 kiloyum yemek yemeye başlarsam gayet güzel bir şekilde kilolarımı alıyorum ama yemiyorum yemek yemeyi çok fazla sevmiyorum ve yaklaşık 4.,5 yıldır aynı kiloda devam ediyorum. 1 bardak su içip kilo alan insanlar biliyorum yiyip yiyip kilo almayanlardan nefret ederler hiç sevmezler sevdiğim adam da onlardan bir tanesi günlerce diyet yapmasına rağmen 1 gram kilo vermedi su içsem yarıyor diyorlar ya aynen o şekil işte su içse olsun kg olarak geri dönüyor.

0

70 kiloyum suanda. yemek yiyorum fakat hiç bir sekilde kilo almıyorum. kilo almak için elimden geleni yapıyorum. fakat hiç bir sekilde kilo alamıyorum. oysa ki kilo almayı çok istiyorum.

0

keşke böyle olsam ya ben su içsem yarıyor maalesef

0

troid hastası olmanın en büyük ve tek avantajı bu galiba