0

gece yemek yemek sadece kilo yapmaz uyku konusunda rahatsızlık yapar. hazımsızlık yapar.onun için geceleri yatarken yemek yememeliyiz . hatta akşam yemeğini mümkün olduğu kadar hafif yiyeceklerden seçmeliyiz.

1

gece yemek yemek kilo yapıyor tabii ki de aslında zaten insanlar kiloyu gece yemek yiyerek alıyor. o da yemek yiyip uyuduklarından dolayı hiçbir şekilde eritemiyorlar yediklerini o yüzden kilo yapar ama tabi yani bir kere yedin mi gece o kilo yapmaz devamlı her gün, her gece yemek yersin o şekil ancak kilo alırsın.

0

gece yemek yemek evet kilo yapar. son derece sağlıksızdır. kilo almak için çoğu insan bu yönteme başvurur ama farkında değillerdir ki sağlıklarından oluyorlar. vücut geceleri kendini yatma moduna aldığı zaman bir çok işlemi daha yavaş yapar. kendini dinlenme moduna alır. siz vücudunuza bu dinlenme modunu tanımayıp zaten gün içinde aktif olarak çalışan sisteminizi gece de yorarsanız vücudunuz bir süre sonra iflas eder ve buda sizin ciddi sağlık problemleri ile karşılaşmanıza neden olur. bu sebepten dolayı gece yemek yemeyi kilo almak istiyorsanız bile önermiyor doktorlar.