1

tabiki sizinleyim bu uygulamanın ne bu referans özelliğinin insanlara daha güzel şeyler alacağını ve daha kazançlı bir şey olacağını umuyorum ve başarınızın devamını diliyorum sürekli arkanızda olacağım ondan emin olabilirsiniz kazancı bol bunun için size çok çok teşekkür ediyorum başarılarınızın devamını diliyorum

1

her daim sizinle beraberiz.yaptığınız bu siteyle insanların görüşlerini alıp hem kazanç sağlayarak hemde yorum katarak güzel işler yapıyorsunuz.devam

1

kesinlikle mukemeldi daha da mukemel oldu referans sistemi hem insanlar paylasip daha cok aktif uye saglamis olacak hemde daha cok kazanc elde edecekler iki taraf icin de cok karli olacak emegi gecen herkezze cok tesekur ediyorum saygilarimla.

1

tabiki seninleyiz. arkadaşımız kazandığında bizde kazanmalıyız.

1

seninleyiz tabi sorumani herzaman beraber çalışıcaz.

1

evet sizinleyim ama eksikleriniz çok lütfen dikkate alin yorumları millet ne diyor bu konuda birincisi bilgisayar leptopta sizin siteyi bi türlü görmedim mecbur telefonda gidiyorum. bunun sebebi ne acaba buna çare bulun ikincisi güzel bir reklam yapın burada referans ile arkadaşları davet ederiz gelen bas göz üstüne kocaman bir ekip oluruz . ama millet bakıyor o kadar cewap o kadar şeye rağmen para ödülü çok az güzel değişik şeyler olsun . para miktarını artirin bide android google olay da sizin siteniz olsun orda indirelim bu çok önemli onu kesin yapın arada bir google de olmaz orası enazinda direk gidiyorsun masa üstündedir kısa yol olarak. bide kesin kesin lütfen bilgisayar ve leptop ta siteniz gozuksun bu çok büyük bir eksiklik uygulama olarak da yapın lütfen buda eksik bir durum

1

evet sizinleyim sisteme bu gün yeni katıldım gayette kazanmaya başladım referaslarımı getirmeye başladım kazançlar biraz daha yüksek olsa daha iyi olurdu gibime geliyor

1

çok güzel bir sistem. her zaman sizinleyiz.

0

sorumaniye bugün katıldım. fikir yönünde kendimi geliştirebileceğim ve aynı zamanda para kazanabileceğim harika bir platform. arkadaşlarımı da davet ediyorum. her zaman sizinleyim.

0

soru maniye daha bügün kayıt oldum ve gerçekten felsefik düşüncemi geliştirebileceğim ve aynı zamanda para kazanıp ekonomime yardımcı olabileceğim bir site fakat yanlışlıkla kopyala yapıştır yaptım zaten soru ile alakası olmayan bir kod idi özür diliyorum ve arayüz biraz daha kullanışlı olabilir sanki mesela en üste bar açılıp para çek profil gibi şeyler eklenebilir referans sistemide gerçekten güzel olmuş hemen arkadaşlarımı davet edeceğim uygulamaya ve hep beraber kazanacağız artık boş zamanlarımda yapabileceğim bir uygulama buldum yapımda ve yayımda emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler daha çok büyüyeceğiz daha çok kazanacağız hep beraber umarım.

0

referans sistemi bu tarz işlerde gerekli. hem mevcut üyeler açısından da iyi. ben de yeni keşfettim. ilk başta baya bilgi yazmaya çalıştım ama özgün içerik konusunu 2-3 cevaptan sonra kavrayabildim. bunun yüzünden ban yiyecek miyiz bakalım.

0

tabi ki sizinleyim sorumani ailesi ancak kazanç sistemi değişmeli bence insanlara cazip gelmiyor bu kazançlar bu yüzden referans çekemiyoruz siteye ve ödeme alt limiti 25 tl den 10 tl ye çekilmeli bence transfer ücretinden çekiniyorsanız ödeme seçeneklerine papara ekleyebilirsiniz en azından paparanın ödeme alt limiti 10 tl olabilir normal bankanın ise yine aynı şekilde 25 olarak kalabilir size akıl vermek gibi olmasın ama verebileceğim en güzel tavsiye budur sonuçta hem sizin yararınıza hem bizim bizde ona göre siteye referans çeker insanların ek gelir sahibi olmasını sağlarız ve bizde kazanırız teşekkürler sorumani.

0

siteye bu özellik geldikten sonra üyelerin daha fazla kazançlar elde edebildiklerini göre bilmeliyiz aslında. çünkü herkes genellikle çevresinde kişileri çağırdıktan sonra hem kendileri kazanacak hem de çağırdı kişiler üzerinden gelir elde etmiş olacak. bence çok faydalı olduğunu düşünüyorum çünkü çoğu kişi bu referans sistemini bekliyordu ve sonunda geldi. ben de çevremdeki bazı kişileri söyledim ama çoğu arkadaşımın çalıştığı için pek fazla vakti olmadığı için giremiyor ama yakın zamanda ikna etmeye çalışacağım inşallah hep birlikte daha fazla kazanmaya başlayacağız. referans sisteminde ne kadar çok arkadaşımız ya da ne kadar çok bilmediğimiz referansımız bile olsa dahi bize getireceği gelir yüzde yirmi olduğu için gerçekten çok yararlı olduğunu düşünüyorum. genel olarak istedi görüyorum ki herkesin beklediği bir istek olmuş bu da üyeleri gerçekten çok sevindirdiğini düşünebilmekdeyiz. inşallah daha fazla yeni sistemler gelecek yakın zamanda diye düşünüyorum ve üyeler için ve site için çok faydalı olacağını düşünüyorum.

0

güzel bir uygulama lakin bizim insanlar genelde neden benim üzerimden para kazansınlar ki düşüncesiyle hareket ettiğinden pek iyi işleyeceğini düşünmüyorum benim attığım linklerle çok kişi kaydoldu bu siteye ama hiç biri linkte direk tıklamadı tarayıcıdan aratıp öyle üye oldular sanki tıklarsa onun parası benim cebime gelecekmiş gibi hissediyor adamlar :)

0

ben daha sorumaniye yeni katıldım ama çok beğendim. böyle bir özelliğin gelmesine de çok sevindim. hem ben hem refaransımla katılacak arkadaşım kazanacak ve herkesin kazancı artacak çok iyi düşünülmüş bir özellik

0

sorumaniye yeni katıldım ve sistemin nasıl işlediğini pek bilmiyorum. ama bana faydası olacak herşeyde sizinleyim

0

tabi ki sizinleyiz referans gelmesi iyi ama referans edeceğimiz kişileri nerden bulcaz onu bilmiyorum. balalim bir gelsindd ona göre yapariz birşeyler.

0

evet sizinleyiz yeni keşfettim ilk deneme yapayım kaz aç yönünden para yönünden sistem nasıl calisiyor nasıl oluyor ona gore referans kodum ile cok kişiyi davet edeceğim. ama az veriyor cevap lara bunun için cok geliştirmesi gerek. bunu tavsiye etsem simdilik kimse gelmez hele fiyatlar biraz yükselsin bende tam anliyayim nasıl birşey . para çekmeye sikintisi olmasa olmazsa inşallah o zaman öneririm gelen cok olur. iyi tarafı kayıt olunca para istemiyor sana bağlı birşey ne zaman istersen o zaman cewap veriyorsun. saatte bir gir onu izle bunu izle yok sana bağlı kalmis birşey . ama cidden cok az veriyor . ben sahsen yeniyim dediğim gibi deneme aşamasında yim. ama ben sizinleyim ve buradayım. sizden ricam yeni etkinlikler yeni değişik şeyler getiri ki ayaklar alissin hani dükkânlarda ki esnaflar dediği gibi müşterinin ayağı alissin :) . suzi tebrik ederim güzel uygulama olmuş inşallah milleti zora sokup sonra cekilmez milleti mağdur etmezsiniz.

0

referans sistemi her üyenin beklediği bir şey de bence. bunun için bayağa bir istek var da ve sonunda gelmiş bulunuyor. çoğunlukla herkes şimdi arkadaşını siteye davet ettiğini ve daha fazla para kazanmak için uğraştıklarını tahmin edebiliyorum.özellikle ne kadar çok üye bulursak kendi referansımız üzerinden o kadar bize ek gelir sağlayacağını söyleye bilmemiz mümkündür. özellikle üniversitede olan arkadaşlar varsa onlar daha da çok avantajlı olduğunu söylemek mümkün. çünkü genel olarak üniversite öğrencilerinin biraz olsun paraya ihtiyaçları dahi oluyor. hep de aileden alamadıkları için başka türlü internet sitelerinden böyle yarışmalara katılarak para kazanmaya çalışıyorlar. bu da bence bir avantaj diye düşünüyorum. çünkü okulda kaç kişi var o kadar kişiyi dağıttığını hesap edersek gerçekten mükemmel bir para karşılığı çıkar diye düşündüm bir an. yüzde yirmi kazanç olarak da bence gayet mantıklı geliyor bana. ben yüzde onluk dilim bekliyordum açıkçası. ama sorumani bizleri kırmadı ve üyeleri için daha çok kazansınlar diye yüzde yirmilik dilini kullandı.

0

harika bir sistem gercekten.bu referans sistemi sayesinde yüzde 20 lik bir kazanc saglıyoruz ve daha fazla para kazanıyoruz.ne kadar cok insan gelirse o kadar cok para kazanıyoruz.dusunsene 10 kisi getirdigini.bu 10 kisiden gunluk sana 2 tl kalsa 20 tl yapar toıplamda.oturdugun yerden 20 tl para kazanacaksın süper bir uygulama.keske biraz daha fazla kazanc saglasa bu referans olayı.bızde daha cok ınsan getırmek adına sosyal medya hesaplarında bunları daha yaygın bir sekilde paylasım yapar ınsanların buraya ulasmasına olanak saglar ve kendi adımızıda daha cok para kazandırır ceplerimizi doldurmaya olanak saglarız.