0

benimde referansım yok kendim çabalıyorum

0

referans sistemin kullanabilmek için belli bir kitlen veya belli bir takıldığın site olması lazım en kısa sürede kitle elde etmeyi düşünüyorum.

0

bence bu sitede getirdiginiz kisiler icin cok guzel gelirler elde edebilirsiniz bende bugun ilk odememei aldik bende iste cok mutluyum benimde kendi 2 referansim var suan o yuzden bende onlarda kazaniyor suan. sanalin en iyi para kazandiran plartdormu bence burasi

0

bende daha yeni başladım. merak ediyorum kazanç serüveni nasıl olacak. miktar çok düşük olmakla birlikte para çekimi sorunsuz olacak mı merak ediyorum.

0

referans sisteminden en çok faydalananlardan birisiyim ve gelirimize çok büyük katkısı var. daha önceden gelmiş olsaydı belki daha da fazla kazancımız olurdu ama gelmiş olması bile güzel bir şey.

0

henüz yakın arkadaşlarım dışında pek kimseye referans olamadım fakat yakında bende diğet yazarlar gibi referanslık sistemini kullanarak ciddi paralar kazanmak istiyorum. şu anda günlük 3 tl tek kazanabilmekteyiz. bu oranın artması benim için pek iyi olur. referans olmak için sosyal medyayı kullanmaya başlayacağım.

0

daha bugün yapmaya başladım 1 referansım oldu zamanla olacak inşallah herkese bol kazançlar

0

bir kaç kişiye sorumani den bahsettim fakat herkes 3-5 kuruş için uğraşmaya değmez diye düşünüyor ama bana göre paranın yanısıra burda önemli olan bilgi alışverişinde bulunmak ve fikir alışverişi diye düşünüyorum. insanlar saatlerce oyun başında oturuyorlar hiçbir şey kazanmadan iş bilgiyi konuşturmaya gelince uğraşamam diyor. hadai diye bir yarışma programı çıkmış kazanmak çok zor kazansa bile 1-2 lira veriyor onun katılımı çok fazla gerçekten anlamıyorum insanları . sorumani de 5-10 soru çözseler zaten bu parayı kazanacaklar. galiba tam tanıtımı yapılamadı. belki insanları çekmek için yarışmalar düzenlebilir. yarışmalar her zaman insanlara cezbedici gelir.ayrıca sorumani de emeği geçen herkese teşekkürler.

0

ben sedece bir tane kisi kaydettirdim oda pek aktif kullanmıyor heralde hic kazanamiuorum ama .
bence keydettirdigimiz kisi ici direkt bir ucret almalıyız
bence cok mantıklı oldurdu sayin soru mani .com
sizcede oyle degil mi

0

açıkçası çok haklısın bende bu konuda harekete geçmek istedim hatta geçtimde ama arkadaşlarıma linki göndermeye çalışıyorum ama bazı arkadaşlarım güvenemiyor hadi lan böyle bişeye kim para verir diyolar ama ben umutluyum biliyo musun kazanıcam ben bu siteden çünkü yazmayı seviyorum öyle güzel geliyo yani arkadaşlarımada aşıyalacağım bunu yani güzel bişey bence yazmak aklına geleni yazmak faydalı yazmak güzel yazmak bunlar çok mutlu edici şeyler insanların yazdıklarını okuyup etkilenmesi vay be falan demesi güzel şeyler ayrıca dostum bunu kim düşünmüşse güzel düşünmüş yani bence güzel bişey gerçekten takdir etmek istiyorum yani çok güzel şey dostum ama aynı zamanda kötü yanı olacağını düşünenlerde olabilir asla onlara katılmayacağım dostum emin olabilirsin ben her zaman böyle bir şeyin öneminin ve gerekliliğinin vurgulanması gerektiğini düşünüyorum bunu sadece ben düşünmüyorum dostum eminim bundan benim gibi düşünen bir çok insan vardır inan bana dostum çok faydalı bir iş götürüyoruz gerçekten herşey iyilik ve güzellik için iyi düşünün iyi olsun güzel düşünün güzel olsun kötü düşüncelere asla mahal vermemek gerekir bazı insanlar gereksiz yere motivasyonunu düşürebilir düşürmeye çalışabilir her daim mutlu ol sevimli görün hiçbirşeyi dert etme asla mutlu kal esenlikle kal sevgiler saygılar.

0

benim sadece bir referansım oda gayet iyi kazandırıyor aslinda daha fazla kişi olsa daha iyi olurdu.

0

çünkü etrafımdaki insanlar böyle şeylerle uğraşamayacağını düşünüyor

0

şu anda yalnızca bir tek kişiye referans olabildim fakat yakında bu sayıyı çoğaltmayı planlıyorum.

0

referans yapacak arkadaşım olmadıgından sistemi kullanamıyorum,sadece 1 kişiyle refereans yapabildim...

0

mesele referans bulmak değil bence. aktif üyelere referans olmak. aktif olmayan üyenin yazarlara hiçbir katkısı olmuyor. bu yüzden gerçekten aktif olacak buna vakit ayıracak üyelerin referansı olmak daha mantıklı ve kazançlı.

0

denemeye deger ama ref bulsan bile aktif olur mu olmaz mi sorunu oldugi icin baş sisirmete gerek yok bence.

0

referans sistemiyle yazarlar ciddi gelir elde etmeye başladı tamam da bizim o referansa gelecek arkadaşımız yok işte brimen :d

0

bende bir çok kişiye sorumani'den bahsediyorum.ama insanlar soruyorlar haklı olarak.bende anlatıyorum buranın özelliklerini.bir sorudan iki kuruş kazanıyorsun.verdiğin cevaplardan bir satır yazarsan bir kuruş kazanılıyor, cevabı uzun olursa artıyor diye.ama nedense insanlara cazip gelmiyor.saatlerce nasıl duralım bilgisayarın başında veya telefonda diyorlar.yoksa bende istiyorum referans sistemiyle kazanç sağlamak.biraz kazancım artar.ama şimdiye kadar bir kişi dahi üye yaptıramadım.zaten olsalar da iki üç gün sonra sıkılıp bırakırlar sanırım.kazançlar biraz artsa o zaman belki üye getire bilirim. sorumani bu konuda neler düşünüyor bakalım göreceğiz.

0

referans sistemi sorumani için olmazsa olmazlardan olan bir para kazanma özelliğidir. bu özellik ile para kazanma miktarı artabilir. bu sebeple insanların referans kasması büyük yarar sağlar.

0

gelir çok düşük ve kazanç sağlamak çok zor. az miktarda veriyor ve gelir elde etmek çok uzun. dolandırıcılığın attığı günümüzde insanları ikna etmek zor. cazip gelmiyor. burada uzun zaman geçirmek gerek ve uzun uğraş istiyor. hal böyleyken kimse katılayım demiyor. kazanma olayı biraz daha artsa daha cazip gelebilir. mesela en düşük cevap kazancı 25 kuruş olabilir