0

hayır sadece üye olduklarında değil, aynı zamanda soruları cevaplamaları gerekiyor. onlar soru cevapladıkça sende onun kazandığının belirli bir yüzdesini kazanıyorsun.

0

hayir uye olunca direk para vermiyor. o senin referansina uye olan kisi de direk benim senin gibi aktif olmali ve sorulara cevap vermelidir. iste sende onun sorulara verdigi cevaplardan yuzde 20 komisyon alabiliyorsun. site zengin degil ki direk uye getirdigin an cat diye sana para versin. site diyor ki kolaydan kazanmak yok sende o da calisacaksiniz diyor :d. bence haklilar da :).

0

hayir... onlarda iste senin benim gibi aktif olursa sitedr kazanmayi birakmadigi sürece o ne kazaniyorsa onun o kazandigi paranin %20 sini site sana veriyor... bu uyeyi getirdin diye

0

hayir senin cagirdiklarin uyeler kazanc bolumunde referans nuamran var ordaki linki uyelere verdikden sonra uyeler o linkden uye olcaklar sonrasin da soru sorarak vede cevap vererek para kazanirlar onlarin verdikleri cevaplar dan 've sorduklari sorulardan para kazanabilirler.

0

üyelerden belirli bir düzeyde kazanç sağlanılıyor yüzde yirmi gibi bir durum

0

referansınla kayıt olup onlarda sitede soru sorup, sorulara cevap yazarak onlardan kazanabilirsin ancak. onlar ne kadar aktif olursa o kadar kazanırsın. az aktifse az kazanır, çok aktif olursa çok kazanırsın.

0

getirdiğin referanslara kendi referandumu ver onlar da aynı biz şuan cvaiyoruz ya onlar da cevaplayip , soru sorarsan sana %20 kazanmış olacaksınız. getirirseniz ozaman daha iyi anlarsınız kendi referansinizla ama .

0

benden kesiliyor mu peki %20 ? eğer öyleyse bırakırım

0

uye olusp, iste boyle senin benim gibi kazanc sagladiklsrinda, sitede bize kazandiklaeinin %20 sini bize yansitiyor o an