0

benim hayatım saçma olduğu için onu düşünmek için araya sene falan girmesine gerek yok aslında ben onu her gün her saat düşünüyorum.

0

evet cok sacma gelıyor şuanda düşününce garıp

0

evet kesinlikle yurtdışına gidip çalışmam benim geçen sene yaptıım en saçma şey çünkü aile ve arkadaştan uzak insan ok zorlanıyor.belki de olaya ben çok manevi bakıyorumdur.

0

soruyu düzeltiyor, ve yarın 47 dolacak olan hayatımda geçen yıllarda ne çok yanlış yapmışım olarak cevaplıyorum.

0

evet diyorum tabikide zaman su gibi geçiyor işte ama yaptıklarım için pişman değilim ha aklım hala yapmadiklarimda

0

evet cok saçma şeyler yaptım ama artık yapmam

0

sadece geçen sene mi acaba. her yıl diyorum. ama hayat da böyle illaki saçmalıklar geliyor insanın başına.

0

evet bunu sık sık tekrarları geçmişe baktığım zaman insanın düşünceleri de değişim gösteriyor büyüdükçe. yaptıkları da öyle. bu bakımdan da ya ben neler yapmışım diye düşünüyorsunuz ve saçma geliyor bir çok şey. geçmişte yapmış olduğunuz çoğu şey hatta belki bundan yakın bir süre önce bile bir düşünceyi savunurken o an hissettiğiniz o oluyor ancak aradan zaman geçince büyüdükçe olgunlaştıkça daha farklı düşünüyorsunuz veya başka açılardan da bakmayı öğreniyorsunuz durumu tek taraflı değerlendiriyorsunuz genel açıdan baktığınız zaman daha anlayışlı olabiliyor insan daha farklı düşünebiliyor daha önce kızdığı belki yargılandığı bir konu hakkında veya yaşadığı herhangi birşeyler alakalı bu herşey olabilir tabi bu gibi durumlar herkese göre değişir çünkü her insan farklı bakış açılarına sahiptir . bazı insanlar sbait fikirkidir ve dün yaptıkları şeyi bugünde savunurlar en çokta bu yüzden insan kendi yapmış olduğu hataları göremez zaten. veya görmezden gelir bence kendimizi değerlendirmeli ve sorgulamalıyız yani insan kendine karşı da öz eleştiri yapabilmeli diye düşünüyorum sabit fikirli olmamalıyız olgunlaştıkça büyüdükçe yani tecrübe sahibi oldukça daha farklı bakabiliyorum olaylara durumlara veya geçmişte olanlara. bu bakımdan yapılan veya olan şeylerden ders çıkarmak ve 8na göre davranmak gerektiğini düşünüyorum ve inana herzaman her daim kendini geliştirmeli ve hayatı boyunca kendimi geliştirmeye devam etmelidir bu sayede öğreniyoruz farkındalıklarımız oluşuyor bakış açımız değişiyor olayları daha farklı bir göz ile değerlendirebiliyoruz.

0

önceki yıllar için öyle diyorum evet ama geçen sene için daha henüz öyle bir pişmanlığım yok çok şükür :)

0

her sene bir önceki seneyi düşünüp yaptığımız hataların farkına varabiliyoruz. gereksiz birçok şey yaşamış olabiliriz birilerini kırmış olabiliriz. bunların hepsini düşünüyor olabiliriz. her sene bu düşüncelere giriyoruz.

0

hersene diyoruzdur. hatta 1 saat oncesi hakkında bile diyebiliyoruz bazen.

0

bunu herzaman diyorum gülüp bakıyorum eskilere

0

her sene olurdu böyle düşüncelerim ama geçen seneyi nasıl atlattığıma baktıkça kendimi takdir ediyorum. aferin bana diyorum. onun içinden çıkabilmekte bir marifet diye gaz veriyorum kendi kendime.

bir de şey var, ocak ayında bu sene benim senem olacak demiştim, aralık ayındayız halen bir değişiklik yok. bu durumda olan da bir tek ben değilim sanırım.

0

evet diyorum. olayın komik olan bölümü her sene gecen sene neler yapmışım cahillik iste diyorum. bi sonraki sene aynı seyi tekrar yapıyorum.

1

her sene istisnasız bu kelimeyi kullanıyorum

1

her sene bunu diyorum. hepimize böyle oluyor bence.

1

bu sadece geçen sene için değil. dün veya geçen hafta da olabilir. yada 2 saat önce olabilir :)